Από τους «Πυλώνες» στους «Άξονες», μια πενταετία χαμένος δρόμος (άποψη)


ΑΠΟΨΗ: Ήταν ακριβώς πριν πέντε χρόνια, όταν οι προτεινόμενοι «Πυλώνες» ανάπτυξης της πόλης της Βέροιας και του διευρυμένου Δήμου, εμπλούτιζαν τα κείμενα των προεκλογικών δημαρχιακών δεσμεύσεων, προκειμένου να πείσουν τους συμπολίτες μας ότι αξίζουν της ψήφου των.

Σήμερα, εν μέσω μιας νέας, μα διόλου καινούριας ρητορικής, οι  Πυλώνες «βούλιαξαν» στις αμέτρητες λακκούβες των δρόμων του Δήμου μας, «στιγματίστηκαν» από τις καθημερινές ακαθαρσίες των πολυάριθμων αδέσποτων, μα κυρίως «οξειδώθηκαν» και «σάπισαν» μέσα στην πενταετή πολιτική αεργία!

Ποιος αλήθεια προεκλογικά προαναγγελθείς «Πυλώνας», μετατράπηκε από λόγο, σε έργο για τον τόπο μας;

Κι εφόσον τους Πυλώνες «κατάπιε» ο βάλτος των πολιτικών υποσχέσεων και του ανύπαρκτου έργου, τη θέση τους διαδέχθηκαν οι «Άξονες», ως νέο προεκλογικό σχέδιο προς άγραν ψηφοφόρων!

Μία βάσιμη υποψία όμως περιστρέφεται γύρω από τους νεοεξαγγελθέντες  Άξονες.

Είναι η πολιτική αδιαφορία της διοίκησης του Δήμου μας, που «γκρέμισε» τους Πυλώνες πριν καν τους θεμελιώσει, και μετατρέπει του Άξονες σε επίκεντρο της πολιτικής αδράνειας…

Είναι αυτή η ίδια πολυετής και δοκιμασμένη έλλειψη πολιτικής βούλησης για την πραγματοποίηση έργων υποδομής, βελτίωσης της διαβίωσης των πολιτών και ανάπτυξης, η οποία δεν δύναται να καταστεί εγγύηση για την πρόοδο του τόπου μας.

Εντυπωσιακές οι εξαγγελίες, όταν όμως αυτός που τις εκφέρει στερείται – αποδεδειγμένα- οράματος, τότε η Ελπίδα μεταλάσσεται σε Αβεβαιότητα, Αμφιβολία και… Ασαφή Μύθο!!!

Πόπη Δεμερτζίδου – Παπαγιάννη
Δικηγόρος

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο