Δεν αποδέχεται την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας ο Γ. Νουλίκας - Ποιος είναι ο επόμενος


Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Βέροιας, που την κοινοποίησε και στον Τύπο, ο 1ος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Νουλίκας, που επρόκειτο να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Πέτρο Τσαπαρόπουλο, δηλώνει πως δεν θα αναλάβει τα καθήκοντα... 

Έτσι, η θέση πάει στον αμέσως επόμενο, που είναι ο ψυχίατρος Ηλίας Γραμματικόπουλος, ο οποίος - σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr - θα αποδεχθεί την θέση κανονικά και αναμένεται να ορκιστεί τις επόμενες μέρες.

Η επιστολή Νουλίκα:

Αξιότιμε Δήμαρχε, 

Είναι τιμή για μένα, να κληθώ, μετά την παραίτηση του κ. Πέτρου Τσαπαρόπουλου, να θητεύσω στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, εκπροσωπώντας τους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, στις εκλογές του 2014. Όμως οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ με συνέπεια, στα καθήκοντα που απορρέουν από τη θέση αυτή. Συνεπώς δεν μπορώ να αποδεχθώ την θέση του δημοτικού συμβούλου.

Ωστόσο, εξακολουθώ να είμαι στη διάθεση της παράταξης του Κώστα Βοργιαζίδη, σε ότι μπορώ να προσφέρω και παράλληλα στηρίζω την προσπάθεια της συντρόφου μου, Μυρτώς Μπέτζιου, υποψήφιας δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση». Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια στη Δημοτική Αρχή.

Με τιμή,
Γιώργος Νουλίκας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο