ex-Αιρετικά: Μπαράζ... εγκαινίων εκλογικών κέντρων στο Δ. Βέροιας!


Στην μάχη των... εκλογών μπαίνουν και τα προεκλογικά κέντρα των υποψηφίων, ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εκλογικής διαδικασίας, που όμως δεν έχει πια την... αίγλη των παλιών εποχών!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και από πληροφορίες του InVeria.gr, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να "ανοίξουν" και να εγκαινιαστούν τρία εκλογικά κέντρα στον Δ. Βέροιας, της Γεωργίας Μπατσαρά, του Αντώνη Μαρκούλη και του Κώστα Βοργιαζίδη. 

Μέχρι στιγμής, η μόνη επίσημη ανακοίνωση έγινε από την Γεωργία Μπατσαρά, η οποία διοργανώνει εγκαίνια και παρουσίαση υποψηφίων το ερχόμενο Σάββατο 20 Απριλίου, στις 20.00. Το εκλογικό της κέντρο βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 10 και Ελευθερίας γωνία. 

Ο Κώστας Βοργιαζίδης ανοίγει σιγά - σιγά το εκλογικό κέντρο του, που θα βρίσκεται και αυτή τη φορά (όπως και το 2014) στην οδό Ελιάς 9. Το κέντρο θα λειτουργεί κανονικά, αλλά πιθανότατα θα εγκαινιασθεί επισήμως μετά το Πάσχα, στις αρχές Μαΐου.

Τέλος, οι πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν ότι μένουν λίγες ακόμα ενέργειες ώστε να ανοίξει και ο Αντώνης Μαρκούλης το δικό τουεκλογικό κέντρο, που θα βρίσκεται στην οδό Ελιάς 6 και Παστέρ γωνία. Το επίσημο άνοιγμα ενδέχεται να γίνει το ερχόμενο Σάββατο, χωρίς ακόμα να έχουν δοθεί επισήμως σχετικές πληροφορίες. 

Όπως προαναφέρθηκε, τα εκλογικά κέντρα του σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν. Ωστόσο, πάντα παραμένουν σημείο αναφοράς του κάθε υποψηφίου, χώρος συνάθροισης, αλλά και μέρος όπου ο κάθε πολίτης μπορεί να έρθει άμεσα σε επαφή με τους υποψηφίους και τους συνεργάτες τους. 

ΥΓ: Τι κι αν η δουλειά γίνεται πλέον διαδικτυακά κατά βάση, εκλογές χωρίς εκλογικά κέντρα γίνονται; 

ΥΓ2: Η πρόταση για προσφορά τσιπουρομεζέ (δωρεάν φυσικά) προς όλους τους επισκέπτες των εκλογικών κέντρων ισχύει ακόμα!

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο