ex-Αιρετικά: Οι πιο... αγαπησιάρικες εκλογές!


Αν μου ζητούσαν, φίλη μου και φίλε, να χαρακτηρίσω με μια λέξη την τρέχουσα προεκλογική περίοδο των Δημοτικών Εκλογών της Βέροιας, άνετα θα τις χαρακτήριζα "οι ευγενικές εκλογές"!

Τέτοια αγάπη και ευγενή άμιλλα μεταξύ των υποψηφίων στους ίδιους συνδυασμούς, δεν το έχουμε συνηθίσει και δεν αστειεύομαι! Το είπε ο Παυλίδης για τους υποψηφίους του, και όντως έτσι είναι, αλλά το βλέπουμε και στους άλλους συνδυασμούς, οι συνυποψήφιοι να αλληλεπιδρούν με σχόλια και likes και να εύχονται καλή επιτυχία ο ένας στον άλλο.

Μάλιστα, η ευγένεια έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχουν αβροφροσύνες και μεταξύ υποψηφίων αντίπαλων συνδυασμών! 

Αναμφισβήτητα, είναι μια εικόνα θετική και παρήγορη, αν σκεφτεί κανείς πως από την 1η Σεπτέμβρη μόνο με συνεργασία και ομόνοια θα μπορέσει αν διοικηθεί ο Δήμος.

Ας κρατήσουμε, λοιπόν, αυτή την όμορφη εικόνα,  πριν την χαλάσουν τα εκλογικά αποτελέσματα και οι έριδες μετά την κατανομή των αξιωμάτων... Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Συνεχίστε έτσι, σας τιμά ιδιαίτερα!

ΥΓ: Φυσικά αναφερόμαστε σε αυτούς που λειτουργούν αυθόρμητα και ειλικρινά, όχι στους επαγγελματίες κόλακες. 

ΥΓ2: Όμοιος ομοίω αεί πελάζει, μα σαν δει τον όμοιο να προχωρά και ο ίδιος πίσω να μένει μπορεί και να.. βελάζει.

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο