ex-Αιρετικά: Σκέψεις να "σηκώσουν" τις καταγγελίες για κακοδιαχείριση σε βάρος υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας


Οδεύοντας στην τελική ευθεία των Δημοτικών Εκλογών της Βέροιας, όσοι ασχολούνται με το θέμα (πολλοί - λίγοι, είναι άλλη κουβέντα) προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα και να διαπιστώσουν από τη μια τη δυναμική και την πορεία των συνδυασμών και από την άλλη να δουν το το πως θα κινηθούν στην τελική ευθεία. 

Κατά γενική ομολογία, το επίπεδο έως τώρα είναι πολύ καλό επίπεδο. Ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις από διάφορες πλευρές να αφεθούν στην άκρη οι... ευγένειες και να βγουν ολίγον τα... μαχαίρια, καθώς θεωρούν (αυτοί που έχουν αυτές τις σκέψεις) πως πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. 

Για παράδειγμα, φτάνουν πολύ συχνά στα αυτιά μας οι πληροφορίες ότι υπάρχουν άτομα που κρατιούνται (ή τους κρατούν) με νύχια και με δόντια προκειμένου να μην βγάλουν στην φόρα υπόθεση που αφορά υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας, που έχει πάει μεν στην δικαιοσύνη το θέμα, αλλά δεν έχει προχωρήσει και δεν υπάρχει γνώση επί των καταγγελιών από μεγάλο μέρος της κοινωνίας. 

Στην ουσία, οι εισηγήσεις αναφέρουν να βγει στον "αέρα" όλο το κείμενο με την μήνυση και τα όσα καταγγέλλονται, όσα τέλος πάντων έχουν κατά καιρούς καταγγελθεί σποραδικά και αυτή τη φορά να αναφερθούν συγκεντρωμένα και ενώπιον των εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ, σε συνέντευξη Τύπου. 

Αν τελικά υπάρξει ή όχι τέτοια κίνηση, είναι άγνωστο. Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες δικαιούνται να ξέρουν την αλήθεια (ή τουλάχιστον να μπορούν να διαμορφώσουν άποψη από την ανταλλαγή απόψεων), ειδικά τώρα που καλούνται να επιλέξουν τους άρχοντές τους. 

Από την άλλη, χρειάζεται σύνεση, προσοχή και σεβασμός στις διαδικασίες της δικαιοσύνης, καθώς η προεκλογική περίοδος και η όποια αγωνία δεν δικαιολογεί ενέργειες που κάθε άλλο παρά τιμούν την πολιτική ζωή. 

Εμείς πάντως θα είμαστε παρόντες στην συνέντευξη Τύπου, εάν γίνει και αν μας καλέσουν... Οψόμεθα!

ΥΓ: Εδώ που τα λέμε, αν ο ουρανός είναι καθαρός και αστραπές δεν φοβάται και δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει ανοιχτά και με στοιχεία.

ΥΓ2: Κάλλιο γαϊδορόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε... Εκτός αν έχεις πουλήσει τον γάιδαρο και είπες πως στον έφαγαν οι... λύκοι.


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο