ex-Αιρετικά: "Τους τάζουν δουλειές και μου τους παίρνουν από υποψηφίους" - Η δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας που θα συζητηθεί


Ένα από τα βασικά ερωτήματα των Δημοτικών Εκλογών της Βέροιας, αγαπητή μου φίλη και φίλε, είναι το τι θα κάνει τελικά ο - κατά πάντα χειμαρρώδης - Απόστολος Εμμανουηλίδης, ο οποίος εκ του Φαναρίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Βέροιας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωσε το όνομά του συνδυασμού του, ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ.

Μάλιστα, ο Απόστολος Εμμανουηλίδης είχε ανακοινώσει ότι στις 26 Μαρτίου θα διοργάνωνε πολιτική εκδήλωση και θα ανακοίνωνε ονόματα και συνδυασμό, σημειώνοντας ότι δεν θα ανακοινώσει νωρίτερα για "ευνόητους λόγους". 

Ρωτήσαμε ευθέως τον κ. Εμμανουηλίδη, ειδικά μετά από δήλωση που έκανε ότι "δέχεται μπούλινγκ", για το τι ακριβώς εννοεί. Και, όπως αντιλαμβάνεστε, ήταν αφοπλιστικός... 

"Φίλε Νίκο", είπε ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, "δεν μπορώ από τη μία να κάνω έναν έντιμο αγώνα, χωρίς χορηγούς και συστήματα από πίσω, και από την άλλη να έρχονται κάποιοι και να μου παίρνουν τους υποψηφίους που έχω κλείσει, δίνοντας τους δουλειά ή δουλειές.... Ούτε ποτέ θα πλήρωνα άτομα για να είναι δίπλα μου, γιατί μέχρι και αυτό μου ζήτησαν κάποιοι".  

Στο πιο... off the record μας ανέφερε και συγκεκριμένα παραδείγματα, αλλά εδώ που τα λέμε δεν πέσαμε και από τα σύννεφα... Συνηθισμένη πρακτική η "υφαρπαγή" υποψηφίων ή η αποτροπή συμμετοχής τους. 

Τα ερωτήματα που γεννώνται πολλά. Ποιοι και γιατί βάζουν... χέρι στο συνδυασμό; Ποιους συμφέρει ο Εμμανουηλίδης να αποσυρθεί; Με ποιον συνδυασμό θα πήγαινε, σε περίπτωση που απέσυρε την υποψηφιότητά του; Και, για να είμαστε δίκαιοι, ερωτήματα υπάρχουν για το αν όντως συμβαίνουν όλα τα παραπάνω ή απλά ο κ. Εμμαουηλίδης ψάχνει αφορμές επειδή γενικότερα είναι δύσκολα (όλοι δυσκολεύονται) τα πράγματα στο κλείσιμο ψηφοδελτίων.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι όποιος από τους υποψηφίους Δημάρχους θα μπορούσε να ενσωματώσει τον Απόστολο Εμμανουηλίδη και την ομάδα του, θα έκανε μια στρατηγική κίνηση, τα αποτελέσματα της οποίας θα ήταν θετικά. 

ΥΓ: Όπως φαίνεται, η λύση στην... ανεργία είναι να κλείσεις συμφωνία με τον Απόστολο. Την επόμενη μέρα θα σου βρουν δουλειά και, που ξες, μπορεί να εκλεγείς κιόλας!


ΥΓ2: Εμμανουηλίδη πήγαινε με τον Μαρκούλη, να μας τρελάνεις όλους!


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο