Η γυναικολόγος Αικατερίνη Χατζίδη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κ. Βοργιαζίδη - Τι δηλώνει για την υποψηφιότητά της


Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας , με το συνδυασμό "Δράση με Γνώση", του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, θα είναι η Αικατερίνη ΧατζίδηΧειρουργός Μαιευτήρας - Γυναικολόγος.

Η δήλωση της υποψηφιότητάς της:

Είναι  τιμή, η  πρόταση υποψηφιότητας μου για δεύτερη φορά από τον  επικεφαλής του συνδυασμού  "Δράση με Γνώση",  Δημάρχου Κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνου.

Αποδέχτηκα την πρόταση, εκτιμώντας την προσπάθεια που έγινε στα 4 προηγούμενα χρόνια, θέλοντας να βοηθήσω με  τις δυνάμεις μου από την δική μου πλευρά  στην συνέχιση της προσπάθειας αυτής. 

Βασική μου μέριμνα θα είναι η προσπάθεια επίλυσης ζητημάτων και εκκρεμοτήτων που ταλανίζουν την κοινωνία μας  σε τοπικό επίπεδο , ώστε  η πόλη μας να γίνει μια πόλη πιο ανθρώπινη και καθαρή, με περισσότερη ευαισθησία για τις ευπαθείς ομάδες, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους ηλικιωμένους και τα παιδιά. Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας  ζωής των πολιτών. 

Αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε όλοι μαζί !!! Ζητώ την στήριξη σας με την ψήφο σας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !! να καταφέρουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας.

ΧΑΤΖΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  
Χειρούργος Μαιευτήρας - γυναικολόγος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο