Η Πολιτικός Μηχανικός Μυρτώ Μπέτζιου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κ. Βοργιαζίδη


Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας, με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, θα είναι η Πολιτικός Μηχανικός Μυρτώ Μπέτζιου.

Η δραστήρια πολιτικός μηχανικός Μυρτώ Μπέτζιου, που θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Κώστα Βοργιαζίδη, αναφέρει για το βιογραφικό της:

Γεννήθηκα το 1985 στη Βέροια, όπου πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια. Μεγάλωσα με τα ακούσματα από την πολιτική ζωή του παππού μου, Φιλοκτήμονα Παπαδόπουλου, τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον μου και αποτέλεσαν το έναυσμα για την συμμετοχή μου στα κοινά. Στα εφηβικά μου χρόνια, το επάγγελμα του πατέρα μου το οποίο έβρισκα ιδιαίτερα ενδιαφέρον, με οδήγησε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ και στη συνέχεια στις μεταπτυχιακές μου σπουδές με αντικείμενο την οικολογική ποιότητα και την διαχείριση των υδάτων.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου επέστρεψα στην πόλη μου και ασκώ το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού. Από το 2011 διατηρώ γραφείο στη Βέροια με αντικείμενο τη μελέτη και την κατασκευή τεχνικών έργων. Επιπλέον από το 2014 είμαι μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ και της Επιτροπής Τεχνικών θεμάτων του Δήμου Βέροιας. Μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά.

Μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα της πόλης της Βέροιας και των τοπικών κοινοτήτων. Με βάση το επιστημονικό μου αντικείμενο θεωρώ ότι στις προτεραιότητες του Δήμου πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά, η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και του αστικού χώρου γενικότερα, κάτι που βοηθάει τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, όσο και στη βελτίωση των συνθηκών ζωής και του βιοτικού επιπέδου των πολιτών. Θεωρώ επίσης υψηλό στόχο στην ατζέντα της πόλης την αξιοποίηση και προώθηση της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ώστε η περιοχή μας να γίνει πόλος έλξης για ακόμα περισσότερους επισκέπτες.

H απόφασή μου να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Βοργιαζίδη, έχει μοναδικό σκοπό τη συμβολή μου στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της πόλης και των χωριών μας.

Εάν μου δοθεί η ευκαιρία, θα ήθελα να υπηρετήσω αυτό το σκοπό, με μεθοδικότητα, υπευθυνότητα, επίγνωση και με όσες δυνάμεις διαθέτω.


Μυρτώ Μπέτζιου
Πολιτικός Μηχανικός
Επικοινωνία 6972 380870
e-mail: mpetziou@drasi-gnosi.gr, mbetziou@gmail.com
Facebook: Μυρτώ Μπέτζιου

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο