«Ίδιες ευκαιρίες και δικαιώματα σε κάθε γωνιά του δήμου»: Το μήνυμα του Κ. Βοργιαζίδη από Γεωργιανούς, Ράχη και Τριπόταμο


ΔΤ: Την περιοδεία του στα τοπικά διαμερίσματα του παλιού καποδιστριακού Δήμου Βέροιας ολοκλήρωσε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, επισκεπτόμενος, το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019, τους Γεωργιανούς, τη Ράχη και τον Τριπόταμο, συνοδεία υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού του «Δράση με Γνώση». 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο υπ. Δήμαρχος συζήτησε με τους κατοίκους για τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για όσα έγιναν αλλά και για τις προτάσεις του συνδυασμού του που έχουν ως στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των συνθηκών ζωής σε κάθε γωνιά του Δήμου αλλά και την υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα που αποτελεί την κατεξοχήν ενασχόληση των ανθρώπων της υπαίθρου. 

«Σήμερα δεν είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε στην περιοχή σας, σε αντίθεση με κάποιους «διάττοντες αστέρες της πολιτικής» που ανακάλυψαν τα χωριά μας μόλις μερικές εβδομάδες πριν τις εκλογές» τόνισε κ. Βοργιαζίδης προς τους κατοίκους των Γεωργιανών, της Ράχης και του Τριποτάμου, και υπογράμμισε πως «από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου Βέροιας ήμουν πάντα στο πλευρό σας, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα σημαντικά προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες κάθε οικισμού. Βασική μας αρχή όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε η πεποίθηση ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να απολαμβάνουν τις ίδιες ευκαιρίες και τα ίδια δικαιώματα ανεξάρτητα από την περιοχή του Δήμου που κατοικούν. Για εμάς αυτό δεν αποτέλεσε μόνο αρχή και φιλοσοφία διοίκησης αλλά και καθημερινή πρακτική. Να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τα επόμενα χρόνια». 

#συνεχίζουμε_μαζί_μπροστά

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο