Η Α΄ Γυμνασίου του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Βέροιας σε τηλεδιάσκεψη με τη συγγραφέα Τούλα Τίγκα


ΔΤ: Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Λέσχη ανάγνωσης: Η χώρα των βιβλιοφάγων», την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, οι μαθητές/τριες της Α΄ Γυμνασίου του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Βέροιας πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη με  τη συγγραφέα κ. Τούλα Τίγκα. 

Οι μαθητές με την υποστήριξη των υπεύθυνων καθηγητών του προγράμματος  κ. Σπυροπούλου Μαρίας Φιλολόγου, της κ. Ξαγαρά Παρασκευής Ψυχολόγου και του Διευθυντή του σχολείου κ. Παπαγεωργίου Κυριάκου μελέτησαν το απόσπασμα που υπάρχει στο βιβλίο των Κειμένων  Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Α’ Γυμνασίου  «Τα πράγματα στρώνουν περισσότερο». Το απόσπασμα είναι ομότιτλο κεφάλαιο του μυθιστορήματος «Η εποχή των υακίνθων».  Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν απορίες σχετικά με το απόσπασμα, τη συγγραφή βιβλίων, την επιλογή θέματος ενός βιβλίου, σκέψεις και συναισθήματα για την κεντρική ηρωίδα. 

Ευχαριστούμε ολόψυχα τη κ. Τούλα Τίγκα  για το χρόνο που μας αφιέρωσε και την πολύτιμη εμπειρία που χάρισε στους μαθητές/τριες. Ευχαριστούμε την κ. Ψαρά Ελένη υποδιευθύντρια του σχολείου, τον κ. Χαϊδούτη Αντώνιο Θεολόγο και τη κ. Γιούρου Αναστασία Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό για την καθοριστική συμβολή στην ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο