7 Απριλίου 2019

Η Α΄ Γυμνασίου του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Βέροιας σε τηλεδιάσκεψη με τη συγγραφέα Τούλα Τίγκα


ΔΤ: Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Λέσχη ανάγνωσης: Η χώρα των βιβλιοφάγων», την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, οι μαθητές/τριες της Α΄ Γυμνασίου του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Βέροιας πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη με  τη συγγραφέα κ. Τούλα Τίγκα. 

Οι μαθητές με την υποστήριξη των υπεύθυνων καθηγητών του προγράμματος  κ. Σπυροπούλου Μαρίας Φιλολόγου, της κ. Ξαγαρά Παρασκευής Ψυχολόγου και του Διευθυντή του σχολείου κ. Παπαγεωργίου Κυριάκου μελέτησαν το απόσπασμα που υπάρχει στο βιβλίο των Κειμένων  Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Α’ Γυμνασίου  «Τα πράγματα στρώνουν περισσότερο». Το απόσπασμα είναι ομότιτλο κεφάλαιο του μυθιστορήματος «Η εποχή των υακίνθων».  Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν απορίες σχετικά με το απόσπασμα, τη συγγραφή βιβλίων, την επιλογή θέματος ενός βιβλίου, σκέψεις και συναισθήματα για την κεντρική ηρωίδα. 

Ευχαριστούμε ολόψυχα τη κ. Τούλα Τίγκα  για το χρόνο που μας αφιέρωσε και την πολύτιμη εμπειρία που χάρισε στους μαθητές/τριες. Ευχαριστούμε την κ. Ψαρά Ελένη υποδιευθύντρια του σχολείου, τον κ. Χαϊδούτη Αντώνιο Θεολόγο και τη κ. Γιούρου Αναστασία Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό για την καθοριστική συμβολή στην ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Κ. Καλαϊτζίδης - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος (με σταυρό)


Π. Παπακανάκης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Στ. Καλπάκης - Υπ. Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Υποψήφιοι συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"


Η. Πρωτόγερος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Θ. Σιδηρόπουλος - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Απ. Νεστορόπουλος - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος


Σπ. Δανέλλης - Υπ. Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Χρ. Δαμιανίδης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Προσωπικό στην βιομηχανία Alexander


Γ. Κάκαρης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Μπέλλας Κρέας


Πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΤΟ ΓΟΥΡΙ"


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Easy Education

Tsiflidis Security