Τρίτη 2 Απριλίου: «Παίζουμε για τον Αυτισμό» στην πλ. Δημαρχείου της Βέροιας


Το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), διοργανώνουν την εκδήλωση «Παίζουμε για τον Αυτισμό», που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας την Τρίτη 2 Απριλίου (ώρες 10:00 π.μ. -15:00 μ.μ.) με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού. 

Εδώ και ένα χρόνο, η επιτυχημένη αυτή συνεργασία προσφέρει την ευκαιρία για βελτίωση της σωματικής και νοητικής υγείας των ωφελούμενων μέσα από κατάλληλα διαμορφωμένα παιχνίδια σε υπολογιστή αξιοποιώντας το Πρόγραμμα Φροντίδας Υγείας – LLM Care. To LLM Care είναι αποτέλεσμα του ερευνητικού προγράμματος «Μνήμες Διάρκειας» (Long Lasting Memories – LLM) με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Παναγιώτη Μπαμίδη, Αναπλ. Καθηγητή Πληροφορικής & Ιατρικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ. 

Tην καμπάνια   ευαισθητοποίησης «Παίζουμε για τον Αυτισμό» στηρίζει ο Σύλλογος ΜΑμα (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) Βέροιας. 

Απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών προσφέροντάς τους την ευκαιρία να συναντήσουν και να αλληλεπιδράσουν με παιδιά και ενήλικες διαφόρων αναπηριών, παίζοντας μαζί τους παιχνίδια νοητικής και σωματικής υγείας μέσω διαδικτύου και συλλέγοντας πόντους με το παιχνίδι τους.

Σκοπός: η συλλογή 500 βαθμών. Σε κάθε συμμετοχή το κοινό παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια για 5 λεπτά και προσθέτει πόντους στο συνολικό στόχο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν απαιτεί γνώσεις υπολογιστή. Η όρεξη για παιχνίδι, όμως, είναι απαραίτητη!

Η επίτευξη του στόχου θα οδηγήσει στη δωρεά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή για «Τα Παιδιά της Άνοιξης», εξυπηρετώντας την επιθυμία των επωφελούμενων και του Δ.Σ. για ένα μόνιμο σταθμό παιχνιδιών.

Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τη μοναδική αυτή προσπάθεια και να συνδράμουμε ενεργά στο μεγάλο έργο των Παιδιών της Άνοιξης.

Σας περιμένουμε όλους για να σας γνωρίσουμε και να περάσουμε μαζί μία όμορφη και δημιουργική μέρα!
                                                                                                          
Πότε: Τρίτη 2 Απριλίου 2019 (ώρες 10:00 π.μ. -15:00 μ.μ.)
Που: Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας
Είσοδος: Ελεύθερη 

Περισσότερες πληροφορίες: https://tapaidiatisanoixis.gr/
Υπεύθυνοι εκδήλωσης: Στογιάννη Αικατερίνη/Ρωμανοπούλου Ευαγγελία 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6907903539 / 23330 27212
Χορηγοί Επικοινωνίας: Εφημερίδα ΛΑΟΣ, ΑKOU 99.6.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο