Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Κώστα Βοργιαζίδη - Τα τελευταία ονόματα (φώτο)


Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, στην οδό Εληάς 9, με την παρουσία πολύ κόσμου, πραγματοποίησε ο συνδυασμός "Δράση με Γνώση", του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, το απόγευμα της Τετάρτης (8/5/2019). 


Το αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Αρχιμ. Σωφρόνιος Φάκας, συμμαθητής - όπως ο ίδιος ο ιερέας είπε - του Δημάρχου και αυτός που και το 2014 τέλεσε τον αντίστοιχο αγιασμό. 


Στην τελετή των εγκαινίων έδωσαν το παρών τόσο οι υποψήφιοι και οι συγγενείς τους, όσο και ψηφοφόροι ή φίλοι του συνδυασμού, ενώ στο τέλος οι κυρίες του συνδυασμού και το ζαχαροπλαστείο "Τρίγωνο" ετοίμασαν κεράσματα για όλο τον κόσμο. 

Ο Κώστας Βοργιαζίδης δεν πραγματοποίησε μακροσκελή ομιλία, παρά μόνο παρουσίασε τα τελευταία ονόματα του συνδυασμού και έκανε την επισήμανση ότι η 1η Κυριακή είναι πλέον με το νέο νόμο η πιο καθοριστική, καθώς τότε καθορίζονται πόσοι (και ποιοι) σύμβουλοι θα εκλεγούν. 

Τα νέα ονόματα: 


Δήμητρα Βαλαβάνη (ιδιωτ. Υπάλληλος), Κωνσταντίνος Κιουρτσίδης (τοπογράφος μηχανικός), Κυριακή Λαζαρίδου (οικιακά), Νικολέτα Λαμπρινού (Διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων), Νίκος Πασχαλίδης (αγρότης), Περσίδου Ευγενία (μηχανολόγος – μηχανικός εκπαιδευτικός), Κωνσταντίνα Πετσιάβα (ιδιωτ. Υπάλληλος), Σάββας Ταχματζίδης (αρχιτέκνων μηχανικός), Κρυσταλία Τζιουμάκα (πτυχ. Πολιτ. Επιστημών).

Δείτε σχετικό φωτορεπορτάζ:























Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο