Ελισάβετ Σαββίδου: Μια δυνατή παρουσία για την «Προτεραιότητα στον Πολίτη»


Ανάμεσα στα πρώτα ονόματα του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και επικεφαλής τον Αντώνη Μαρκούλη, βρίσκεται η υποψηφιότητα της Δικηγόρου Βέροιας Ελισάβετ (Έλσα) Σαββίδου, ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου του Δήμου Βέροιας. 

Η δυναμική της κ. Σαββίδου όπως ακούγεται μέρα με τη μέρα αυξάνεται, ενώ το ήθος και η εντιμότητά της φαίνεται πως αποτέλεσαν τα βασικά στοιχεία για την εδραίωσή της στη μάχη των εκλογών. Δυναμική, καταξιωμένη στον κλάδο της, ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία της Βέροιας.

Η Ελισάβετ (Έλσα) Σαββίδου, είναι κόρη του Αλέξανδρου και της Μαρίας Σαββίδη, είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Μπαλτζή και έχουν έναν γιο 5,5 ετών. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ασκεί ενεργά δικηγορία από το έτος 2007, είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Δίκαιο της Διαιτησίας – Διεθνές Δικονομικό Δίκαιο» του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με κατεύθυνση τη Διαιτησία, ενώ συνεργάστηκε επί 8 έτη ως συντάκτρια – αρχισυντάκτρια με τις τοπικές εφημερίδες «ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ» και «Αγροτικοί ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο