ΕΛΒ, ΕΛΓΑ και ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. επισκέφθηκε η Γεωργία Μπατσαρά


Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας συναντήθηκε την Κυριακή το απόγευμα η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά.


Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της ανταλλαγής απόψεων για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής του Δήμου Βέροιας και της διατήρησης των εθίμων που υπάρχουν. Έτσι η συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, έχει ιδιαίτερη σημασία για την κ. Μπατσαρά, καθώς πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του Δήμου Βέροιας, που εκπροσωπεί τον ποντιακό ελληνισμό στον τόπο μας.

«Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με πλούσια δραστηριότητα και φυσικά αυτός που εκφράζει μεγάλη μερίδα του Ελληνισμού, τον ποντιακό» είπε η κ. Μπατσαρά και συμπλήρωσε: «Σας συγχαίρω για την δραστηριότητα και για την προσφορά στην παράδοση και τον ελληνισμό. Θα είμαι αρωγός σε κάθε σας πρωτοβουλία και η πόρτα του Δημάρχου ανοιχτή στον σύλλογό σας, όπως και σε όλο τον κόσμο. Αυτές είναι οι αξίες μου που πήρα από την οικογένειά μου και το απέδειξα και ως Βουλευτής και ως  Αντινομάρχης».

Από την πλευρά της διοίκησης της Ευξείνου Λέσχης, ο Πρόεδρος Νίκος Τομπουλίδης ευχαρίστησε την κ. Μπατσαρά για το ενδιαφέρον της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία τονίζοντας χαρακτηριστικά «να μείνετε αυτή που ξέρουμε μέχρι σήμερα, σε όποια θέση κι αν είστε. Σαν Βουλευτής η πόρτα του γραφείου σας ήταν ανοιχτή, ενώ στις μέρες μας ψάχνουμε βουλευτές για να πούμε τα κάλαντα».

***

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά, συνοδευόμενη από συνεργάτες της επισκέφθηκαν το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ και το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ.) στη Βέροια.

Επίσκεψη στον ΕΛΓΑ


Την Δευτέρα 13 Μαΐου στον ΕΛΓΑ η κ. Μπατσαρά συναντήθηκε με την Προϊσταμένη του υποκαταστήματος κ. Μαρία Παππά από την οποία ενημερώθηκε για τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων και των υπηρεσιών προς τους αγρότες.

Η κ. Παππά ανέφερε πως αυτό το χρονικό διάστημα το μεγάλο βάρος της υπηρεσίας δίνεται στις αναγγελίες ζημιών και των εκτιμήσεων, βασικά στα βερίκοκα και τα κεράσια, τα οποία βρίσκονται σε στάδιο συγκομιδής, ενώ εξήγησε την διαδικασία η οποία ακολουθείται με τις αναγγελίες και τις εκτιμήσεις από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπως οι χαλαζοπτώσεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος.

Στην συνέχεια η Προϊσταμένη κ. Παππά ενημέρωσε την Υποψήφια Δήμαρχο Βέροιας πως, μόλις πριν λίγες μέρες, το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια, ενισχύθηκε με 30 συμβασιούχους και άλλους 7 μόνιμους υπαλλήλους που ήρθαν με απόσπαση από την Θεσσαλονίκη για ένα μικρό χρονικό διάστημα. 

Η Υποψήφια Δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά διαβεβαίωσε πως, ως Δημοτική Αρχή, θα φροντίσει να υπάρχει μια αγαστή συνεργασία, γιατί πρέπει να προσεχθεί ο αγροτικός κόσμος του Δήμου Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα, μια περιοχή κατ΄ εξοχήν αγροτική.
«Η αγροτική οικονομία και η ανάπτυξή της επηρεάζει σημαντικά όλους τους τομείς της περιοχής μας και γι αυτό πρέπει να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητά της με την στήριξη των αγροτικών οικογενειών και την εξασφάλιση της αγροτικής παραγωγής» είπε η κ. Μπατσαρά. 

Επίσκεψη Κέντρου Μέριμνας


Το πρωί της Τρίτης, 14 Μαΐου, η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας κ. Γεωργία Μπατσαρά επισκέφθηκε το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ.) Βέροιας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από τις  εθελόντριες και εργαζόμενες γυναίκες στη δομή, όσο και από τα παιδιά. Άλλωστε, η κ. Μπατσαρά πολλές φορές κατά το παρελθόν έδειξε το ενδιαφέρον της για το ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. και πάντα συμμετείχε στις όμορφες εκδηλώσεις που διοργανώνει.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και εθελόντρια Διευθύντρια του ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. κ. Μελίνα Δαμιανίδου αναφέρθηκε στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην δομή αλλά και στις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν λόγω έλλειψης οικονομικών δυνατοτήτων.   
«Θέλουμε να αγοράσουμε τον ανάλογο εξοπλισμό, για να αναπτύξουμε τα αθλήματα Boccia και τοξοβολίας αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Παράλληλα, στόχος μας είναι να αναπτύξουμε συνεργασίες και με αντίστοιχες ευρωπαϊκές δομές, αναζητώντας αυτούς που μπορούν να μας βοηθήσουν. Θέλω να πω δημόσια πως Πατέρας όλων μας είναι ο Μητροπολίτης μας που είναι πάντα δίπλα μας. Γενικά, είμαστε ευχαριστημένοι από την αγάπη της κοινωνίας μας» είπε η κ. Μελίνα Δαμιανίδου.

Η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγάπη της για το θεάρεστο έργο που επιτελείται στο ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. και επεσήμανε πως «πρέπει να έχουμε ευαισθησίες απέναντι σε αυτές τις δομές,  γιατί επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο. Η συνεργασία μας θα γίνει πιο στενή μετά τις εκλογές. Θα στηρίξουμε οικονομικά το Κέντρο και μέσω του Γραφείου Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) που θα ιδρύσουμε σύμφωνα με τις προγραμματικές μας δηλώσεις, θα αναζητήσουμε πηγές χρηματοδότησης από τα ευρωπαϊκά προγράμματα και συνεργασίες με δομές της Ευρώπης. 

Παράλληλα, θα πρέπει να κάνουμε την πόλη περισσότερο προσβάσιμη σ΄ αυτήν την κατηγορία των συμπολιτών μας. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ένα νέο Κωσταλέξι. Ήμουν, είμαι και θα είμαι κοντά σας. Αυτό που κάνετε είναι λειτούργημα. Είναι, κυρίως, κατάθεση ψυχής και δεν πληρώνεται με τίποτα».

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο