Επίσκεψη Αντώνη Μαρκούλη σε ΕΦΚΑ και Δικαστήρια - Περιοδεία σε Τριπόταμο, Ράχη, Γεωργιανούς και Κουλούρα


Το Κατάστημα του Ε.Φ.Κ.Α. (πρώην Ι.Κ.Α.) και το Δικαστικό Μέγαρο στη Βέροια επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Αντώνης Μαρκούλης. Στο Κατάστημα του Ε.Φ.Κ.Α., τον επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» υποδέχθηκε η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Ε. Σοφιανίδου. 

Εκεί, ο Αντώνης Μαρκούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και συναλλασσόμενους πολίτες, γενόμενος δεκτός με εγκαρδιότητα, όπως και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον συνόδευαν. Ακολούθησε επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, όπου ο Αντώνης Μαρκούλης συνομίλησε με δικαστικούς λειτουργούς και δικαστικούς υπαλλήλους.


Περιοδεία Αντώνη Μαρκούλη σε Τριπόταμο, Ράχη, Γεωργιανούς και Κουλούρα


Περιοδεία στον Τριπόταμο, τη Ραχιά, τους Γεωργιανούς και στην Κουλούρα πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Αντώνης Μαρκούλης, μαζί με υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Στις τέσσερις Κοινότητες, κατέθεσε το όραμα της παράταξης, που δεν είναι άλλο από την ανάδειξη του ανθρώπου και την υπηρέτηση του κοινού συμφέροντος. Επανέλαβε τα προβλήματα που ταλανίζουν όλα σχεδόν τα χωριά του Δήμου (αποχετευτικό, οδικό δίκτυο, καθαριότητα, συγκοινωνία κ.α.), για τα οποία η απερχόμενη Δημοτική Αρχή αδιαφόρησε ή επέδειξε ανικανότητα. Ο Αντώνης Μαρκούλης μίλησε για απαράδεκτη καθυστέρηση στην υλοποίηση μελετών και έργων και ζήτησε από τους πολίτες να εμπιστευθούν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», για να γίνει πράξη η ελπίδα για τον τόπο, με εργαλεία την επιλογή των ικανότερων στελεχών, τη διαφάνεια και την επαναφορά της πολιτικής στις τάξεις των δημοτών. Κύριος άξονας της πολιτικής του συνδυασμού είναι η λαϊκή συμμετοχή μέσω των τοπικών συνελεύσεων, από τις οποίες θα προκύπτουν προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία,  στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης του γενικού συμφέροντος.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο