Επίσκεψη σε λαϊκή Μακροχωρίου και Τρίλοφο έκανε ο Αντ. Μαρκούλης


Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά του Μακροχωρίου πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» διένειμε φυλλάδια με το συνοπτικό πρόγραμμα της παράταξης και παράλληλα,  ο επικεφαλής του συνδυασμού συνομίλησε με τους πολίτες. 

Ιδιαίτερα, άκουσε τα προβλήματα των πωλητών, εμπόρων και παραγωγών, που ξεκινούν από τη συνολικά δύσκολη οικονομική κατάσταση και φθάνουν ακόμη και στο άθλιο οδικό δίκτυο στον χώρο της λαϊκής αγοράς. Ο κόσμος αυτός ζήτησε τη συμβολή του υποψηφίου Δημάρχου, ώστε να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα και να δρομολογηθούν λύσεις. 

Ο Αντώνης Μαρκούλης άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα και τις προτάσεις που διατυπώθηκαν και με βάση το πρόγραμμα του συνδυασμού, διαβεβαίωσε ότι είναι δεδομένος ο προβληματισμός του.  Τόνισε ότι  σε συνεννόηση με τις επαγγελματικές οργανώσεις των λαϊκών αγορών θα βρεθούν και θα εφαρμοστούν οι κατά το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για την εμπορία των προϊόντων της λαϊκής αγοράς, με τις ωφέλειες να λειτουργούν υπέρ του συνόλου των πολιτών.


Επίσκεψη στον Τρίλοφο


Επίσκεψη στον Τρίλοφο πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», Αντώνης Μαρκούλης, μαζί με ομάδα υποψηφίων συμβούλων.

Σε μία περιεκτική ομιλία, ο Αντώνης Μαρκούλης επεσήμανε ότι είναι αναγκαίο να συμμετέχουν όλοι στις επερχόμενες εκλογές, καθώς η αποχή από την ενασχόληση με τα κοινά δημιουργεί δυσμενείς συνέπειες για τους ίδιους τους πολίτες. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στη μη ολοκλήρωση ή και στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης διάφορων προγραμματισμένων κατασκευστικών έργων, χαρακτήρισε αδιανόητη την έλλειψη αποχετευτικού δικτύου σε πολλές κοινότητες, ενώ παράλληλα στιγμάτισε το κάκιστο οδικό δίκτυο, την έλλειψη υποδομών άρδευσης και το κακό συγκοινωνιακό δίκτυο, που έχουν ως συνέπεια την ερήμωση της περιφέρειας. Επέρριψε δε την ευθύνη στην παρούσα αλλά και σε προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Ζήτησε από τους πολίτες να κρίνουν τους υποψηφίους ανάλογα με την προσφορά τους στα τοπικά δρώμενα. Αναφερόμενος στο σημείο αυτό στον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη», τον χαρακτήρισε «σεμνό» και αποτελούμενο από ανθρώπους όλου του επαγγελματικού και κοινωνικού φάσματος, από αγρότες μέχρι επιστήμονες.

«Εμείς δεν κάνουμε επανάληψη των τετριμμένων και δεν υποσχόμαστε παρά να υλοποιήσουμε τις διεκδικήσεις που εσείς θα θέσετε», τόνισε χειροκροτούμενος και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα τοπικά συμβούλια, τα οποία με τον «Κλεισθένη» αποκτούν ουσιαστικές δυνατότητες και καθίστανται όργανα αποφάσεων. 

Ο Αντώνης Μαρκούλης ζήτησε να δοθεί η ευκαιρία στον συνδυασμό, ώστε με σύνεση και δυναμισμό να διοικήσει τον τόπο στην κατεύθυνση που οι ίδιοι οι πολίτες θα υποδείξουν. Τέλος, δήλωσε ότι η δική του Δημοτική Αρχή θα ακολουθήσει την πολιτική των ίσων ευκαιριών.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο