ex-Αιρετικά: Δήλωση - βόμβα από τον Στ. Διαμάντη αναμένεται στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Βέροιας...


Μια πληροφορία που αναμένεται να βάλει "βόμβα" στην προεκλογική περίοδο της Βέροιας και να ταράξει το ούτως ή άλλως ασταθές πολιτικό σκηνικό μαθαίνω ότι θα ανακοινώσει σήμερα (Τετάρτη 15/5), κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Στέργιος Διαμάντης

Δεν είναι κάποιο... κρατικό μυστικό όπως μαθαίνω, αλλά οι πηγές αναφέρουν ότι όπως και να έχει θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις, ενδεχομένως να προκαλέσει αμηχανία ή εκνευρισμό σε κάποιες πλευρές.

Ίσως το μυαλό πολλών πάει κάπου, όπως και το δικό μας. Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις, πάνω μάλιστα στο κορύφωμα της προεκλογικής περιόδου...

Από εκεί και πέρα, διανύουμε την προτελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου και είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα τουλάχιστον το κλίμα είναι εντελώς... φλατ, υπάρχει επίπεδο και δεν υπάρχουν καν σοβαρές πολιτικές αντιπαραθέσεις... Από τη μία αυτό είναι καλό (όσον αφορά το επίπεδο), από την άλλη όμως ίσως αποτυπώνει την γενικότερη αδιαφορία του κόσμου. 

Μένει να δούμε πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες, που σίγουρα θα έχουν παραπάνω ενδιαφέρον...

ΥΓ: Τόση "ηρεμία" ενώ τόσοι συνδυασμοί διεκδικούν στα ίσα την είσοδό τους στον β' γύρο θα την ζήλευαν και οι... ησυχαστές της ερήμου!

ΥΓ2: Κοίτα που τα γενέθλιά του ο γράφων θα τα περάσει στα δικαστήρια!

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο