ex-Αιρετικά: Κυριακή τον ανακοίνωσε, Πέμπτη τον "καθάρισε" - Άμεση αντίδραση Γιαννούλη για υποψήφιο από την Ημαθία


Τέσσερις μέρες κράτησε το... θαύμα της υποψηφιότητας του αγροτοσυνδικαλιστή από την Ημαθία, Παύλου Μπογιαννίδη, ως υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου στον συνδυασμό "Κοιτάμε Μπροστά", του Χρήστου Γιαννούλη...  Ανακοινώθηκε σε επίσημη εκδήλωση την Κυριακή (5/5) και απομακρύνθηκε την Πέμπτη (9/5).

Μια υποψηφιότητα που προφανώς οι... ιθύνοντες νόες της Ημαθίας πρότειναν στον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν φρόντισαν να τσεκάρουν όπως έπρεπε, αφού προέκυψε ότι κοινοποιούσε φιλοχουντικές αναρτήσεις (από αντίστοιχου ύφους sites) στο προσωπικό του προφίλ, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Γιαννούλης να κάνει αποδεκτή (αφού λογικά πρώτα την ζήτησε) την παραίτηση του υποψηφίου του, λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωσή του στη Βέροια (την περασμένη Κυριακή 5 Μαΐου 2019). 

Οι επίμαχες αναρτήσεις (στην 2η το link είναι ανενεργό, ωστόσο αναφέρεται σε αυτό το βίντεο):



Μετά τον σάλο που σηκώθηκε, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έδρασε άμεσα και απομάκρυνε τον υποψήφιο από την Ημαθία, κίνηση που κοινοποίησε στα social media:



Γενικά, ευθύνη για την επιλογή την έχει ο κ. Γιαννούλης, αλλά - κυρίως - την έχουν όσοι από την Ημαθία του πρότειναν αυτή την υποψηφιότητα. Άραγε, ποιος ή ποιοι οδήγησαν σε αυτό την απόφαση τον υποψήφιο Περιφερειάρχη; Και, αφού μάθουμε ποιος ή ποιοι, με ποιο τρόπο προτίθενται να αποδείξουν την πολιτικής τους ευθιξία και να αναλάβουν τις ευθύνες τους; 

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι η πρώτη φορά που υποψήφιος έχει τέτοιες... τάσεις. Απλά δεν ήταν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα ξεχάσουμε την φωτογράφιση, όλο καμάρι, δημοτικού συμβούλου Βέροιας και εκ νέου υποψήφιου με βουλευτή και στελέχη της Χ.Α. στο συλλαλητήριο της Βεργίνας ή τα φιλοχουντικά ποσταρίσματα του έτερου υποψήφιου του ίδιου συνδυασμού; Αλλά αυτοί δεν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε μάλλον υπάρχει η ανοχή για... ψάρεμα στα ακροδεξιά. 

Κοντολογίς, άμεση η παρέμβαση Γιαννούλη, δεν άφησε κανένα περιθώριο, ωστόσο αυτός ή αυτοί που τον έμπλεξαν σε αυτή την ιστορία καλό είναι (για το κόμμα και για όλους) να πάνε... σπίτι τους ή να μείνουν και να... σωπάσουν.

ΥΓ: Για κάντε όλοι ένα καλό τσεκάρισμα, μπορεί να κατατέθηκαν οι συνδυασμοί, αλλά να τους γλυτώσετε από την εκτύπωση στα ψηφοδέλτια τουλάχιστον!

ΥΓ2: Για τις φωτογραφίσεις με τους Χρυσαυγίτες και τα φιλοχουντικά ποσταρίσματα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων θα τα πούμε στο μέλλον! 

(Η φωτογραφία είναι από το Verianet.gr)

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο