ex-Αιρετικά: Τα "καρτέρια" της Βέροιας και πως να τα αποφύγετε... σώοι


Τελευταίες ημέρες... εγκαινίων διάγουμε, φίλη μου και φίλε, τις μέρες αυτές και η ώρα της "κρίσης" πλησιάζει επικίνδυνα!

Σήμερα Τετάρτη (8/5) στις 8 το απόγευμα, θα τελέσει τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου ο Κώστας Βοργιαζίδης (οδός Εληάς 9) και την ερχόμενη Κυριακή (12/5) στις 11.30 το πρωί θα τελέσει τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου ο Γιάννης Παπαγιάννης (οδός Βενιζέλου 1). 

Τώρα, λοιπόν, που έχουν ανοίξει όλα τα εκλογικά κέντρα και κλείνει ο κύκλος των εγκαινίων, διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι η επιλογή των εκλογικών κέντρων έγινε με τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και... καρτέρι!

Όπως στο κυνήγι οι ομάδες την... στήνουν σε κομβικά σημεία για να μπορέσουν να έχουν οπτική επαφή και εμβέλεια των όπλων τους με τα θηράματα, έτσι και οι συνδυασμοί, έχουν στήσει καλά το παιχνίδι!

Στο κέντρο του "κυνηγιού" είναι τρεις, Βοργιαζίδης, Μαρκούλης και Παπαγιάννης. Ξεκινώντας από την δεξιά πλευρά (ανεβαίνοντας) στην οδό Εληάς, είναι η... παγανιά του Κώστα Βοργιαζίδη. Αν κάποιος θέλει να το αποφύγει, πρέπει να ανέβει από την αριστερή πλευρά. Ωστόσο, λίγο παραπάνω, στην αριστερή πλευρά αυτή τη φορά, είναι η ενέδρα του Αντώνη Μαρκούλη. Οπότε, θα πρέπει να περάσει πάλι απέναντι. Φτάνοντας στο "τρίστρατο", Μητροπόλεως - Εληάς - Βενιζέλου, υπάρχει το τρίτο "καρτέρι", του Γιάννη Παπαγιάννη... 

Αν τελικά καταφέρεις και... ξεφύγεις, μη νομίζεις πως ξεμπέρδεψες, διότι αν ανέβεις την Μητροπόλεως από τα αριστερά, θα πέσεις στο... τουφέκι της Γεωργίας Μπατσαρά, ενώ αν πας προς τον Αγ. Αντώνιο μέσω του αριστερού πεζοδρομίου της οδού Βενιζέλου, σε περιμένει η "δαγκάνα" του Παύλου Παυλίδη...

Μία λύση είναι να κινείσαι περιφερειακά μόνο, άλλη λύση να φοράς μαύρα γυαλιά και κουκούλα για να μην σε αναγνωρίζουν, μία άλλη να περνάς σχεδόν τρέχοντας απ' έξω κρατώντας το κινητό στο αυτί σου και να κάνεις πως μιλάς στο τηλέφωνο και βιάζεσαι πολύ... Υπάρχει, βέβαια, και μια άλλη λύση. Να περπατάς κανονικά και περνώντας έξω από τα εκλογικά να έχεις την ευκαιρία να μάθεις για το τι ευαγγελίζεται ο κάθε συνδυασμός...

Διαλέγετε και παίρνετε! Σε κάθε περίπτωση, καλό κουράγιο!

ΥΓ: Πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχουν εγκατασταθεί ραντάρ έξω από τα εκλογικά για να προειδοποιούνται οι υποψήφιοι πότε περνάει δημότης απ' έξω απορρίπτονται ως ψευδείς. 

ΥΓ2: Αν δεν σας αρέσει το κυνήγι, μπορείτε να το κάνετε και με όρους ψαρέματος! 


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο