Έχει αξία να ψηφίσω ή χάνω τον χρόνο μου; (της Ν. Καρατζιούλα)


ΔΤ: Θα ήθελα να διαχωρίσω τη θέση μου από όσους τοποθετούνται αναφανδόν υπέρ της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είχα και συνεχίζω να έχω διαφορετική εικόνα για την Ευρώπη των ονείρων μας.

Θα ήθελα την Ευρώπη με εκλεγμένα όργανα σε όλα τα επίπεδα και τα όργανα αυτά να χαράσσουν πολιτική, στα πλαίσια της οποίας θα κινούνται οι τεχνοκράτες και όχι το αντίστροφο.

Θα ήθελα μια Ευρώπη με τολμηρά βήματα στην κατεύθυνση της πολιτικής ενοποίησης, αντί της αριθμητικής διεύρυνσης, ώστε σύντομα οι πολίτες της να νιώθουν την Ευρώπη πατρίδα και την ιδιαίτερη πατρίδα τους, τόπο καταγωγής.

Θα ήθελα μια Ευρώπη η οποία θα είχε έναντι τρίτων ενιαία εξωτερική πολιτική, η οποία θα δέσμευε τα κράτη μέλη.

Θα ήθελα μια Ευρώπη με ενιαία αμυντική πολιτική και σύνορά της τα σύνορα των χωρών μελών της. 

Όμως αυτά για να γίνουν πράξη χρειάζονται ισχυρές πολιτικές προσωπικότητες που πιστεύουν στην Ευρώπη και που θεωρούν θέμα χρόνου και καθήκον τους την μετατόπισή της στην κατεύθυνση που ανέφερα.

Χρειάζονται όμως και πολιτικοί φορείς που είναι σταθερά προσανατολισμένοι  προς την Ενωμένη Ευρώπη και όχι τρεις μέρες την εβδομάδα.

Με βάση τα ανωτέρω θεωρώ ότι στο ερώτημα που ακούγεται , έχει αξία να πάω να ψηφίσω ή είναι χαμένος χρόνος, η απάντηση είναι απλή και προφανής. Επιβάλλεται!

Για την χώρα μας ένα παραπάνω το χρέος μας. Ο πρωθυπουργός, επιχειρώντας να αποφύγει τον πολιτικό διασυρμό εκ του αποτελέσματος, μίλησε για δημοσκόπηση.

Θέλω να σημειώσω και είμαι βέβαιη ότι το γνωρίζετε, ότι με την ψήφο μας στις εκλογές της 26ης Μάη, εκτός της Ευρωπαϊκής διάστασης ,στέλνουμε και ένα μήνυμα τέλους στην καταστροφική πολιτική ενός πολιτικού φορέα, που σαν λύση σωτηρίας προέκρινε εκλογικά επιδόματα τρεις μέρες προ των εκλογών και τα οποία στο παρελθόν είχε καταγγείλει ως τακτική εκμαυλισμού του εκλογικού σώματος.

Ναι στην συμμετοχή οπωσδήποτε λοιπόν!

Πολύ περισσότερο επιλογή υποψηφίων Ευρωβουλευτών από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, για μια σοβαρή και με λογική συνέχεια εκπροσώπηση στην Ευρώπη!

Η συμμετοχή σας και η ψήφος σας θα φέρουν ακόμη συντομότερα τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του πρωθυπουργού, για να μπει επιτέλους  η χώρα σε τροχιά κανονικότητας.

Νίκη Καρατζιούλα
Πολιτικό Στέλεχος 
της Νέας Δημοκρατίας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο