Φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ υπογεγραμμένη από τους παίκτες στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας


ΔΤ: Ένα υπέροχο δώρο έλαβε σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 η σχολική κοινότητα του 4ου Δ.Σχ. Βέροιας. Κλιμάκιο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΒΕΡΟΙΑ, αποτελούμενο από παίκτες, τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μεταξά και το μέλος του Δ.Σ. Στάθη Σαρηγιαννίδη επισκέφτηκαν το σχολείο προκειμένου να δωρίσουν τη φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη απ’ όλους τους παίκτες.

Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που αναπτύχθηκε μέσω του εικαστικού project/παρέμβασης στον μαντρότοιχο του γηπέδου που υλοποιείται κατά τη φετινή περίοδο με ευθύνη της Διευθύντριας κ.Κουκουρίκου Αρίστης.

Οι μαθητές/τριες αφού πήραν αυτόγραφα από τους παίκτες και τον κόουτς, χειροκρότησαν τη «Βασίλισσα του Βορρά» για την κατάκτηση του κυπέλου και του πρωταθλήματος και ανάρτησαν τη φανέλα στον προθάλαμο του σχολείου. 

Τέλος, ο προπονητής κ.Θεοδοσιάδης προσκάλεσε όλη τη σχολική κοινότητα να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα μεταξύ της ΒΕΡΟΙΑΣ και της ΔΟΞΑΣ Δράμας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ., για να γιορτάσουν όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια