Γ. Κάκαρης: "Να κάνουμε ένα δήμο ανθρώπινο, αντάξιο της ιστορίας του και της παράδοσης του"


Δήλωση του Γιώργου Κάκαρη*: Τα χρόνια των μνημονίων δημιούργησαν πλήθος προβλημάτων και μαρασμό στην περιφέρεια. Το μέλλον είναι στα χέρια των πολιτών που με υπευθυνότητα πρέπει να επιλέξουν ικανούς, εργατικούς και συνεπείς συμπολίτες για τη νέα δημοτική αρχή. Η ψήφος μας είναι επιλογή που κρίνει την πρόοδο του τόπου αλλά και την καθημερινότητα μας για τα επόμενα 4 χρόνια. 

Προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης μου με τα κοινά είχα γνώμονα τη συνέπεια, την αποφασιστικότητα, τις ξεκάθαρες απόψεις και τον απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Ουδέποτε ζήτησα ανταλλάγματα για την συμμετοχή μου στα κοινά του Δήμου. Δεν διαπραγματεύτηκα και δε θυσίασα αξίες όπως ο σεβασμός στην ισότητα και στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. 

Στην πρώτη θητεία της κ. Ουσουλτζόγλου αρνήθηκα αποζημιώσεις σχεδόν 100.000 ευρώ παραμένοντας συνεπής στην προεκλογική δέσμευση μας, όπως αρνήθηκα θέση προέδρου και αποζημίωση από τον δήμαρχο κ.Βοργιαζίδη, αντιλαμβανόμενος ότι οι απόψεις μας για το συμφέρον του δήμου και των δημοτών απέχουν έτη φωτός.

Με γνώμονα όλα αυτά σε καλώ να στηρίξεις την προσπάθεια μου μέσα από την παράταξη "Προτεραιότητα στον Πολίτη". Η αποφασιστικότητα η εργατικότητα, η οργανωτικότητα και η όρεξη και η ικανότητα να πραγματοποιήσει έργο του Αντώνη Μαρκούλη για τον δήμο μας με έπεισαν να συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή, γιατί δεν αρκεί να εντοπίζουμε τα προβλήματα αλλά κυρίως να διαθέτουμε την αποφασιστικότητα και την ικανότητα να τα διορθώσουμε. 

Ο συνδυασμός μας με επικεφαλής τον Αντώνη Μαρκούλη κάνει την προσπάθεια να πετάξει από το δήμο μας την μιζέρια, την αδράνεια και με αποφασιστικότητα να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει, με αισθητική, πεζοδρόμια, πάρκα, διαβάσεις και γειτονιές όπως σε αντίστοιχες Ευρωπαϊκές πόλεις. Αξιοποιώντας ευρωπαϊκά προγράμματα και νέες τεχνολογίες, διεκδικώντας την αναβάθμιση της άμεσης εξυπηρέτησης του δημότη. Να κάνουμε ένα δήμο ανθρώπινο, αντάξιο της ιστορίας του και της παράδοσης του. 

Σας ευχαριστώ !!!

* Ο Γιώργος Κάκαρης είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό "Προτεραιότητα στον Πολίτη" του Αντ. Μαρκούλη

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο