Γ. Παπαγιάννης: Τα σχολεία - ερείπια αναφέρονται στους περίφημους "άξονες" του κυρίου Βοργιαζίδη;


Σχολιάζοντας τις εικόνες ντροπής με την πτώση ενός μεγάλου κομματιού σοβά στο δημοτικό σχολείο Αγίας Βαρβάρας, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σοβάδες πέφτουν μέσα σε ένα δημοτικό σχολείο και από τύχη και μόνο δεν θρηνούμε σήμερα θύματα. Για τη διοίκηση, όμως, του δήμου Βέροιας δεν συμβαίνει τίποτα, ο δήμαρχος παρουσιάζει ¨άξονες¨ και έχει το θράσος να δηλώνει υπερήφανος για το έργο του. Αν είχαν, έστω, ψήγματα πολιτικής αξιοπρέπειας, οι υπεύθυνοι για την εγκατάλειψη αυτού του σχολείου θα είχαν ήδη παραιτηθεί. Εδώ, όμως, δεν συγκινείται κανείς. 

Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις στο παρελθόν, όπως διαβάζουμε στον ηλεκτρονικό τύπο, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για τη ριζική ανακαίνιση αυτού του παλαιού κτιρίου που φιλοξενεί παιδιά και εκπαιδευτικούς. 

Κύριε Βοργιαζίδη, ιδού το πραγματικό έργο σας: σχολεία εγκαταλελειμμένα, αφημένα στο έλεος του Θεού, ιδιαίτερα στις τοπικές κοινότητες, που εδώ και χρόνια έχετε ξεχάσει. 

Από την 1η Σεπτεμβρίου βάζουμε τέλος στην αδιαφορία που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών μας. Υλοποιούμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχολικής στέγης, παραδίδουμε στην κοινωνία σχολεία σύγχρονα, ανθρώπινα, ασφαλή, λειτουργικά, κυψέλες μάθησης. 

Σε όλο το δήμο Βέροιας προχωρούμε άμεσα σε εργασίες συντήρησης και επισκευής, εντός των κτιρίων αλλά και στους αύλειους χώρους, ώστε να εξασφαλίσουμε για το αύριο του τόπου μας ιδανικό μαθησιακό περιβάλλον. 

Σε τόσο σοβαρά θέματα είμαστε απόλυτοι: Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια, με σχολεία για τα οποία είμαστε υπερήφανοι!»

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 
"Δικαίωμα για νέα Βέροια"

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο