Η πετυχημένη πορεία του Κώστα Καλαϊτζίδη δεν είχε κανένα «μυστικό» αλλά είχε ειλικρίνεια


Μπορεί η αλλαγή του εκλογικού νόμου (Κλεισθένης) να οδήγησε τον Κώστα Καλαϊτζίδη στην προσωπική μάχη του «σταυρού» για την εκλογή του, όμως παράλληλα, σε όλο το διάστημα της προεκλογικής εκστρατείας, ο ίδιος είχε και την έννοια της προβολής του έργου της Περιφερειακής Ενότητας και της Περιφέρειας σε ότι αφορά στην Ημαθία.

Τελικά τα πέτυχε και τα δύο και μάλιστα με επιτυχία.

Μια επιτυχία που δεν οφείλεται σε κάποιο «μυστικό» παρά οφείλεται στον θετικό τρόπο που λειτούργησε ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, διατηρώντας  πάντα ανοιχτές τις πόρτες για όλους και έχοντας συνεχή και ειλικρινή επικοινωνία με τον κόσμο της Ημαθίας. Με τους επαγγελματίες και τους ανθρώπους της αγοράς, με τις τοπικές επιχειρήσεις, με τους αγρότες αλλά και με διάφορους τοπικούς συλλόγους της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας.

Αυτό είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας του Κώστα Καλαϊτζίδη, σε συνδυασμό με το πολύπλευρο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. Στοιχεία που κατά τις εκτιμήσεις αναμένεται να δώσουν άμεσα αποτελέσματα και εκλογικής επιτυχίας το βράδυ της Κυριακής, τόσο για τον Κώστα Καλαϊτζίδη όσο και για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, για τον οποίο ο Καλαϊτζίδης πιστεύει ότι μπορεί να εκλεγεί ακόμη και από την πρώτη Κυριακή.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο