28 Μαΐου 2019

Ιατρική εσπερίδα στο πλαίσιο της Ιατρικής Εβδομάδος αφιερωμένης στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στη Νάουσα


Την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 το απόγευμα, στο πλαίσιο της Ιατρικής Εβδομάδας (27 Μαΐου -31 Μαΐου 2019), που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό και προηγείται των επετειακών ΚΕ΄ Παυλείων, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ιατρική εσπερίδα στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ναούσης.

Πρώτης εισηγητής της εσπερίδας ήταν ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, Δρ. Καρδιοχειρουργικής και επικεφαλής Καρδιοχειρουργικής ομάδας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου, ο οποίος μίλησε για καρδιοπάθειες. Δεύτερος εισηγητής ήταν ο κ. Ιωάννης Ευθυμιάδης, Δερματολόγος, ο οποίος μίλησε για δερματοπάθειες. Τρίτος και τελευταίος ομιλητής ήταν ο κ. Νικόλαος Λαζαρίδης, Ωτορινολαρυγγολόγος, επικ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, ο οποίος μίλησε για την χρήση της ανθρώπινης φωνής.

Κατά την εσπερίδα προήδρευσε η Ομότιμη Καθηγήτρια Ιατρικής ΑΠΘ κ. Βασιλική Κώστα, η οποία είναι και η συντονίστρια της Ιατρικής Εβδομάδος.

Στην αρχή χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Σοφία Κατή και εκ μέρους του Οδοντιατρικού Συλλόγου ο κ. Ιωάννης Καραγιαννόπουλος, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, ο οποίος θα προεξάρχει των λατρευτικών εκδηλώσεων της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού το διήμερο 28-29 Μαΐου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Διαφημιστείτε στο InVeria.grΗ ΑΣΠΙΣ Α.Ε. αναζητά προσωπικό


ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter