Υπουργός Τουρισμού ο Βεροιώτης Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος


Υπουργό από την Ημαθία απέκτησε το κυβερνητικό σχήμα, μετά την ορκωμοσία του Βεροιώτη προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου ως Υπουργού Τουρισμού. 


Η ορκωμοσία του νέου Υπουργού Τουρισμού,  στο πλαίσιο της Προοδευτικής Συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, το απόγευμα του Σαββάτου (4/5), στο Προεδρικό Μέγαρο, με την παρουσία και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Η δήλωση του Θανάση Θεοχαρόπουλου μετά την ορκωμοσία του:

Αποδέχθηκα την πρόταση του πρωθυπουργού γιατί είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι τώρα έχουν διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις και αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση ευρύτατων προοδευτικών κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων για να πάει η χώρα μπροστά.

Η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση σηματοδοτεί πρώτον την προσήλωση όλων μας και κυρίως του Αλέξη Τσίπρα στην Προοδευτική Συμμαχία και δεύτερον την αναγκαιότητα αυτή η Προοδευτική Συμμαχία να προτάξει την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας στην οποία ο τουρισμός έχει καθοριστικό ρόλο.

Η προγραμματική  διακήρυξη ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ αποτελεί τη βάση της συμφωνίας μας.

Η κοινή μας βούληση για την προώθηση μίας ευρείας συμπαράταξης με συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων έθεσε τις βάσεις για την συμπόρευσή μας.

Στόχος μας μια ισχυρή προοδευτική συμμαχία απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, την ακροδεξιά και τις συντηρητικές δυνάμεις σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Προχωράμε μαζί για μια ισχυρή δημοκρατική προοδευτική συμμαχία που θα δώσει εφικτές αριστερές λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας.

Προχωράμε μπροστά με αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και τόλμη.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια