Κατέθεσε την υποψηφιότητά της στο Πρωτοδικείο Βέροιας η Γεωργία Μπατσαρά


ΔΤ: Την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Βέροιας και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού της «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» κατέθεσε σήμερα Κυριακή 05 Μαΐου 2019, η κα. Γεωργία Μπατσαρά.

Συνοδευόμενη από τον νομικό της σύμβουλο Παναγιώτη Πασσά, υποψήφιους και υποψήφιες Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού της, καθώς και τον Διευθυντή του εκλογικού της κέντρου κ. Βασίλη Παζάρα, η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Βέροιας τα δικαιολογητικά 70 συνολικά υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων. 

Μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς της, η Γεωργία Μπατσαρά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα με την κατάθεση της επίσημης υποψηφιότητας του συνδυασμού μας «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» του οποίου είμαι επικεφαλής και συμμετέχουν 70 συντοπίτες μας, διαψεύστηκαν οι κασσάνδρες. Αυτές που επί μήνες και μέχρι χθες, αμφέβαλαν για τη δυναμική που αναπτύσσαμε και αναπτύσσουμε, με σχόλια που σήμερα τους επιστρέφονται.
Ο συνδυασμός «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» δηλώνει παρόν στην εκλογική μάχη και με τα άξια στελέχη που διαθέτει θα κερδίσει έναν άνευ προηγουμένου αγώνα. Επαναλαμβάνουμε το μήνυμά μας και ας το λάβουν σοβαρά όσοι μας αμφισβητούν. Πρώτοι από την πρώτη, πρώτοι και τη δεύτερη Κυριακή. Γιατί ο Δήμος μας αξίζει καλύτερα». 


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο