«Λαϊκά και Αιρετικά» στον ΑΚΟΥ 99,6 (31/5): Συνέντευξη των τριών Δημάρχων της Ημαθίας και των ανθυποψηφίων τους ενόψει των εκλογών της Κυριακής


Ακούστε στην εκπομπή «Λαϊκά και Αιρετικά» της Παρασκευής 31 Μαΐου 2019 στον ΑΚΟΥ 99.6, με τους  Ζήση Μ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

- Το τελευταίο μήνυμα πριν τις εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου από τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, ζωντανά από το στούντιο του ραδιοφώνου. 

- Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης ζωντανά στο στούντιο, μιλά για το αποτέλεσμα των εκλογών, τα έργα που εγκρίθηκαν πρόσφατα, μιλά για αυτά που σχεδιάζονται και απαντά σε ερωτήσεις, πριν το μήνυμά του ενόψει των εκλογών της Κυριακής. Ο ανθυποψήφιός του Νικόλας Καρανικόλας προσκλήθηκε και δεν μπόρεσε τελικά να παραστεί. 

- Ραδιοφωνική παρέμβαση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη. Τι είπε για τα περί συμφωνιών και στηρίξεις μεταξύ των υποψηφίων που δεν προκρίθηκαν. Ο ανθυποψήφιός του Κώστας Ναλμπάντης παρενέβη την προηγούμενη μέρα. 

- Το μήνυμά της για τις εκλογές έδωσε τηλεφωνικά η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά

- Σχόλια για την διαμάχη ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τον ορισμό των ανώτατων δικαστών.  

Δείτε το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης της εκπομπής:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο