Ο αντιδήμαρχος Βέροιας Θανάσης Σιδηρόπουλος εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κ. Βοργιαζίδη


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη θα είναι εκ νέου ο αντιδήμαρχος Βέροιας, Θανάσης Σιδηρόπουλος.

Ποιος είναι ο Θανάσης Σιδηρόπουλος:
Γεννήθηκε στο Σύνδενδρο Γρεβενών, όπου και παρακολούθησε τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου. Τέλειωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο στη Βέροια και στη συνέχεια φοίτησε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ. Από το 1983 διατηρεί τεχνικό γραφείο στη Βέροια και ασχολείται με τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε σε πολιτιστικά δρώμενα, όπως στην κωμωδία του Γκολτόνι «Καυγάδες στην Κιότζια», σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και στην ηθογραφία του Φίλωνα Κτενίδη «Ο Κλήδονας». Παράλληλα. ήταν μέλος του Δ.Σ και στη συνέχεια πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως (Τ/Φ) τυφεκιοφόρος στη Σάμο, από όπου και απολύθηκε.

Μετά την επιστροφή του στη Βέροια υπηρέτησε τα κοινά με διάφορες ιδιότητες. Υπήρξε πρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου Βέροιας (δύο θητείες) της περιοχής του. Συμμετείχε στην Επιτροπή Τεχνικών Θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ. Ήταν για χρόνια πρόεδρος στη Νομαρχιακή Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) Ημαθίας και εκλεγμένο μέλος στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ στην Κεντρική Μακεδονία. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Βέροιας, της οποίας υπήρξε και αντιπρόεδρος (1984-1992). Στον δήμο Βέροιας υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος από το 2014 έως και σήμερα.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρούλα Γεωργιάδου, πολιτικό μηχανικό ΕΜΠ που εργάζεται στο Δήμο Βέροιας, και έχουν έναν γιο, τον Απόστολο.

Επικοινωνία
Τηλ.: 6974 788680
e-mail: sidirothana@tee.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο