Προτεραιότητα στον Πολίτη: Επίσκεψη Αντώνη Μαρκούλη σε Λυκογιάννη - Ν. Νικομήδεια και στην Π.Υ. Βέροιας


Ο προεκλογικός αγώνας για τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λυκογιάννη και στη Ν. Νικομήδεια. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού που τον συνόδευαν, μοίρασαν φυλλάδια με τη σύνοψη του προγράμματος του συνδυασμού και συνομίλησαν με κατοίκους.

Ειδικότερα, στη Ν. Νικομήδεια, ο Αντώνης Μαρκούλης αναφέρθηκε στο δημοκρατικό παρελθόν του χωριού, στον Μίμη Παπαϊωάννου αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα. 

Ο εγκαταλειμμένος νεολιθικός οικισμός, το επίσης εγκαταλειμμένο πολιτιστικό κέντρο, το άθλιο οδικό δίκτυο και η ανυπαρξία αποχετευτικού δικτύου συνθέτουν μία εικόνα εγκατάλειψης, την ευθύνη για την οποία ο Αντώνης Μαρκούλης επέρριψε στην αδιαφορία και ανικανότητα της σημερινής Δημοτικής Αρχής. 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» τόνισε την αναγκαιότητα για μία νέα, απαρτιζόμενη από ικανά στελέχη, Δημοτική Αρχή, η οποία θα δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάπτυξης, ανανέωσης και προόδου για τον τόπο.


Επίσκεψη του Αντώνη Μαρκούλη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας


Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Τον επικεφαλής της παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και ομάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντιπύραρχος, Νίκος Παλαμούτης και άλλα μέλη του προσωπικού της Υπηρεσίας. Ακολούθησε εκτεταμένη συζήτηση, διάρκειας περίπου δύο ωρών.

Συγκεκριμένα, τέθηκαν επί τάπητος προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία, εκφράστηκαν αιτήματα και διατυπώθηκαν προτάσεις. Το πρόβλημα της σηματοδότησης στην οδό Στρατού, η λειτουργία και η στελέχωση του Πυροσβεστικού Σταθμού στη Βεργίνα και στα Ριζώματα, το πρόβλημα με τα εγκαταλειμμένα ακίνητα που παρουσιάζουν υπερβλάστηση (επικίνδυνη ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες) ήταν κάποια από τα ζητήματα που συζητήθηκαν.

Ο Αντώνης Μαρκούλης από την πλευρά του δήλωσε ότι η δική του Δημοτική Αρχή θα επιδιώξει, στο πλαίσιο της υλικής αρμοδιότητας του Δήμου, την εξεύρεση και υλοποίηση των καλύτερων δυνατών λύσεων στα προβλήματα που τέθηκαν στη συζήτηση.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο