Προτεραιότητα στον Πολίτη: ο Αντώνης Μαρκούλης στο Μακροχώρι


ΔΤ: Δυναμική συγκέντρωση και θερμή υποδοχή στον Αντώνη Μαρκούλη επεφύλαξε το Μακροχώρι το βράδυ της Τρίτης (21/5). Ο Αντώνης Μαρκούλης ζήτησε να τεθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτοί που επί χρόνια εμπαίζουν τους πολίτες, επιδεικνύοντας ανικανότητα, αδιαφορία και αβελτηρία απέναντι στα προβλήματα που επίμονα ζητούν λύση, δίχως ανταπόκριση μέχρι σήμερα. 

Χαρακτήρισε σκανδαλώδη τον τρόπο διαχείρισης των θεμάτων από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, σε ζητήματα όπως ο βιολογικός καθαρισμός, τα λύματα του οποίου καταλήγουν στην Τάφρο 66 λόγω επιδεικτικής αδιαφορίας, η αγροτική οδοποιία, ο εγκαταλειμμένος νεολιθικός οικισμός της Ν. Νικομήδειας, η καθαριότητα, τα αδέσποτα κ.α. 

Ο συνδυασμός «Προτεραιότητα στον Πολίτη» θα βάλει μπροστά τα έργα που θα ανακουφίσουν τον δημότη και θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή, δεσμεύθηκε ο Αντώνης Μαρκούλης. Αναφέρθηκε σε μια σειρά παρεμβάσεων που ήδη η παράταξη έχει επεξεργαστεί και ζήτησε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών ώστε, αφ’ ενός να δώσουν την πρέπουσα απάντηση στη σημερινή Δημοτική Αρχή , αφ’ ετέρου να τους δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι σύντομα μία διαφορετική ημέρα θα ξημερώσει για το την περιοχή του Μακροχωρίου και τον Δήμο Βέροιας συνολικά.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια