Ρεκόρ όλων των εποχών για τον Κώστα Καλαϊτζίδη - Τι δηλώνει


Πρώτος και με μεγάλη διαφορά κατατάχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης στις Περιφερειακές Εκλογές, αγγίζοντας τους 17.000 σταυρούς προτίμησης (ποσοστό ρεκόρ), με τους υπόλοιπους του συνδυασμού να έχουν πάρει κάτω από 10.000 σταυρούς. 

Με αφορμή τα παραπάνω, ο Κώστας Καλαϊτζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, πρώτα από όλα,  όλες και όλους για την τεράστια και περήφανη νίκη που δώσατε στον Απόστολο Τζιτζικώστα και στον συνδυασμό μας. 

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον κόσμο της Ημαθίας για την ανεπανάληπτη στήριξη προς την υποψηφιότητά μου και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε μια ακόμη φορά, δικαιώνοντας τον αγώνα μας και το έργο μας στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.  Τι ίδιο ευχαριστώ για την συνεχή στήριξη, την οικογένεια μου και όλους τους συνεργάτες μου.

Παράλληλα σέβομαι και τις επιλογές όσων δεν μας ακολούθησαν διότι ο αγώνας για να κρατήσουμε ψηλά την Ημαθία, στην πρόοδο και στην ανάπτυξη είναι υπόθεση όλων μας. Για εμένα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υπάρχει μόνο η Ημαθία όλων μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, στην Περιφερειακή Ενότητα. Έχουμε έργο να προχωρήσουμε, έχουμε στόχους για να πετύχουμε. Συνεχίζουμε αλλά και δυναμώνουμε την Ημαθία, συνεχίζουμε αλλά και δυναμώνουμε την Κεντρική Μακεδονία.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια