Δήλωση Υποψηφιότητας της Φρόσως Καρασαρλίδου


Δήλωση υποψηφιότητας της βουλευτού και εκ νέου υποψήφιας βουλευτού του  του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσως Καρασαρλίδου: 

Πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, λέει η κοινοτοπία. 
Αλλά χωρίς όνειρο, χωρίς φαντασία, χωρίς όραμα η πολιτική είναι ανούσια και στείρα.

Η τελευταία τετραετία, όντως ήταν μια ατελείωτη μάχη, μια ατελείωτη άμυνα για την επαναφορά όλων των αυτονόητων δικαιωμάτων που μας στέρησαν κόντρα σε ένα πολυπλόκαμο σύστημα διαφθοράς. Το δικαίωμα στην υγεία, την παιδεία, την εργασία, την αξιοπρέπεια. Δικαιώματα που κερδίσαμε με αγώνες και χάσαμε διότι κάποιοι θεώρησαν την χώρα και τους ανθρώπους της, προσωπική τους ιδιοκτησία.

Στην ατελείωτη αυτή μάχη ήμουν εδώ. Για την Ημαθία και τους ανθρώπους της, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους. Ήμουν εδώ για κάθε δίκαιο αίτημα που άρθρωσαν οι πολίτες του νομού μας.

Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα μάχη, που θα κριθεί στις 7 Ιουλίου. Ανάμεσα σε αυτούς που αποζητούν με ζήλο την παλλινόρθωση και την επιστροφή στις πρακτικές της διαπλοκής, του πελατειασμού, της ανευθυνότητας και σε εμάς που κόντρα στο σύστημα που είχανε στήσει δώσαμε στον κόσμο την αξιοπρέπεια που είχε χάσει.

Σε αυτή τη μάχη, πάλι θα είμαι_εδώ. Το κάλεσμά μου στους δημοκρατικούς πολίτες της Ημαθίας είναι να μην ενδώσουν στην οργή, να μην επιτρέψουν την παλλινόρθωση ενός συστήματος διαπλοκής που ζητά εκδίκηση γιατί έχασε την πρόσβαση στο άκοπο χρήμα που διασπάθιζε από την εκμετάλλευση του κόσμου της εργασίας.

Τώρα έχουμε καυτηριάσει τις πληγές του παρελθόντος και προχωρούμε σε ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για τους ανθρώπους της χώρας. Θα συνεχίσω να #είμαι_εδώ για την Ημαθία και να συνδιαμορφώνω με τους πολίτες τη βάση για ένα μέλλον πιο ανθεκτικό στις προκλήσεις που έρχονται, πιο γοητευτικό για τους νέους του τόπου, πιο δίκαιο για τους πολίτες.

Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για τις ζωές μας. 
Για την Ημαθία και τους ανθρώπους της.

#Ήμουν_εδώ 
#Ημαθία

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο