Πρώτη συνεδρίαση μετά τις εκλογές για το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Ποιο ήταν το κλίμα


Την πρώτη του συνεδρίαση μετά τις δημοτικές εκλογές πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας το απόγευμα της Τετάρτης (19/6), με έντονη και την παρουσία των μελλοντικών συμβούλων, που θέλησαν να δώσουν το παρών μετά την εκλογή τους. 

Πριν την τακτική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση για τον καθορισμό χώρων διαφήμισης των πολιτικών κομμάτων, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου. 

Στην τακτική συνεδρίαση κυριάρχησε η συζήτηση περί των εκλογών κατά τα προ ημερήσιας διάταξης θέματα. 


Ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης σχολίασε ότι οι συνεργασίες την επόμενη μέρα είναι μονόδρομος και αυτό θα επιδιώξει την επόμενη μέρα. 

Ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας Αντώνης Καγκελίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια δεν κατήλθε στις εκλογές και σχολίασε το γεγονός ότι πολλοί του κρατούν... μούτρα που δεν τους στήριξε, ενώ για την επόμενη μέρα σχολίασε ότι πρέπει να υπάρξει συγκερασμός απόψεων που θα οδηγήσουν σε ομαλή άσκηση διοίκησης στο Δήμο. 


Ο επικεφαλής της παράταξης "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης ζήτησε να αρχίσει από τώρα ο Δήμαρχος τις συζητήσεις, αλλά ανοιχτά και "πάνω από το τραπέζι", όπως είπε. 

Όσον αφορά τους... μελλοντικούς συμβούλους, ήταν παρούσα η Γεωργία Μπατσαρά και αρκετοί από τους εκλεγέντες συμβούλους της παράταξής της, όπως νεοεκλεγέντες ήταν και από την παράταξη Βοργιαζίδη. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο