Συνάντηση Ν. Καρατζιούλα με Δ. Διαμαντόπουλο και επίσκεψη στην Λαϊκή Αγορά της Βέροιας


Με τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας, Διονύση Διαμαντόπουλο, συναντήθηκε, στο πλαίσιο της εκλογικής της εκστρατείας, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκη Καρατζιούλα.

Όπως τονίζει η ίδια στο fb "ό,τι και να πεις για την προσφορά του διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας, Διονύση Διαμαντόπουλου, στην εκπαίδευση του τόπου μας, αλλά και στις κοινωνικές του δραστηριότητες, θα είναι λίγο. Είχα την μεγάλη χαρά να συνεργαστώ μαζί του σε δύσκολες στιγμές, σε κοινωνικές δομές, εκπροσωπώντας την Π.Ε Ημαθίας. Ο Διονύσης, ένας άξιος επιστήμονας, είναι πάνω από όλα Άνθρωπος!"


Επίσης,  την Τρίτη 25η Ιουνίου η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκη Καρατζιούλα. επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά της Βέροιας,  «Βρέθηκα σε γνώριμα μέρη, με δικούς μου ανθρώπους της καθημερινότητας. Με τους επαγγελματίες της λαϊκής, που έχουν πληγεί από τις ασφαλιστικές και φορολογικές «επιδρομές» του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά με τους συμπολίτες μας, που είδαν αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια  να μειώνεται δραματικά το εισόδημα και η σύνταξή τους. Από την 7η Ιουλίου η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη  πιάνει δουλειά. Σε αυτή τη μάχη είμαι σίγουρη ότι οι Ημαθιώτες θα δυναμώσουν τον αγώνα μας για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία» δήλωσε η υποψήφια βουλευτής.








Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο