Βέροια: Ολοκληρώθηκε η Ιατρική Εβδομάδα αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό


Την Παρασκευή 31 Μαΐου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου στη Βέροια ολοκληρώθηκε η Ιατρική Εβδομάδα (27 Μαΐου -31 Μαΐου 2019) την οποία διοργάνωσε για πρώτη φορά η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και ήταν αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.

Πριν την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού και τελέστηκε η Ιερά Παράκληση του Αγίου στο παρεκκλήσιο που υπάρχει εντός του πνευματικού κέντρου που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Αμφιλόχιο της Πάτμου.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ενημερωτική ιατρική εκδήλωση με θέμα «Πρώτες Βοήθειες» κατά την οποία ομίλησε η υπεύθυνη εκπαιδεύτρια του Ερυθρού Σταυρού κ. Χρύσα Λιούλια, ενώ η Ομότιμη Καθηγήτρια Ιατρικής ΑΠΘ κ. Βασιλική Κώστα, η οποία είναι και η συντονίστρια της Ιατρικής Εβδομάδος αναφέρθηκε στα συμπεράσματα που προέκυψαν από όλες τις Ιατρικές εσπερίδες που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες. 

Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων απηύθυνε χαιρετισμό, ευχαρίστησε όλους τους συνδιοργανωτές της Ιατρικής Εβδομάδος και έδωσε τα αναμνηστικά των ΚΕ΄ Παυλείων.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Βεργίνης Αρχιμ. Ιερεμίας Γεωργαλής.










Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο