5η Γιορτή Κηπευτικών στον Αγ. Γεώργιο (18-20/7)


ΔΤ: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην 5η Γιορτή Κηπευτικών που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου στις 18 και 20 Ιουλίου 2019. Μία δράση που έγινε πλέον θεσμός στα πολιτιστικά του νομού μας και στοχεύει στην προβολή της πλούσιας παραγωγής κηπευτικών της Κοινότητας μας, παράλληλα με την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Την πρώτη ημέρα (18 Ιουλίου) στην πλατεία δημαρχείου της Βέροιας από τις 5 μ.μ, σε ένα πολύχρωμο σκηνικό,  σε συνεργασία με τον σύλλογο γαστρονομίας, γευσιγνωσίας και τουρισμού "Κάρανος", οι σεφ κ. Σαμούκας Ιωάννης (12 Γράδα) και κ. Μεταξάς Γιώργος (Τσαγκαράδικο) θα ετοιμάσουν γαστρονομικές απολαύσεις με βασικό υλικό τα κηπευτικά Αγίου Γεωργίου. Έτσι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δημιουργίες υψηλού επιπέδου, παίρνοντας μία γεύση από τις δυνατότητες αξιοποίησης των λαχανικών μας.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου από τις 9 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Αγίου Γεωργίου θα ακολουθήσει το γλέντι της Γιορτής Κηπευτικών όπου σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε  υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Μετά τιμής το Δ.Σ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια