Ανασυστήνεται η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου Τμήματος Handball του Φιλίππου Βέροιας


ΔΤ από ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανασύσταση της Διοικούσας Επιτροπής του Γυναικείου Τμήματος Handball Φιλίππου Βέροιας.

Στην Διοικούσα Επιτροπή προστέθηκαν τέσσερα νέα πρόσωπα με όρεξη, διάθεση και ανιδιοτέλεια έτσι ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια των τριών τελευταίων ετών που πραγματοποιείται σε όλο το γυναικείο τμήμα, από την γυναικεία ομάδα που συμμετέχει για 4η σερί χρονιά στην Α1 Γυναικών μέχρι την ακαδημία των κοριτσιών.

Τα νέα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είναι τα εξής : Δημητρίου Γιάννης, Καραμήτσος Ηλίας, Παπάς Γρηγόρης, Στανκίδης Στέλιος.

Στόχος και σκοπός της Διοικούσας Επιτροπής είναι η διοικητική και οικονομική οργάνωση ολόκληρου του γυναικείου τμήματος καθώς και η στελέχωση του ρόστερ της γυναικείας ομάδας.

Για τους σκοπούς αυτούς έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις πρωτίστως με τους προπονητές όλων των τμημάτων του γυναικείου τμήματος και ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν ήδη επαφές με παίκτριες για την στελέχωση του ρόστερ της γυναικείας ομάδας.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση που θα αφορά τους προπονητές των τμημάτων, τις μεταγραφές της γυναικείας ομάδας καθώς και τον ρόλο των μελών της Διοικούσας Επιτροπής.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια