Η άποψη της Νίκης Καρατζιούλα για το μεταναστευτικό (βίντεο) - Καρατζιούλα: Επιτέλους λύση για το τελωνείο Ημαθίας


ΔΤ: Η χώρα, μετά από πέντε καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι στο χείλος του γκρεμού.

Επιβάλλονται μεταρρυθμίσεις σε όλα.

Επιβάλλεται να αλλάξουμε εμείς, ξεκινώντας από την εγκατάλειψη πρακτικών του παρελθόντος.

Με βάση τη λογική αυτή των αλλαγών, επιλέγω να επικοινωνήσω τις βασικές μου απόψεις σε θέματα καθημερινότητας ή και στα μεγάλα μέσω των δυνατοτήτων που δίνει η νέα τεχνολογία, αυτή της συνηθισμένης συγκέντρωσης συγγενών και φίλων.

Επιλέγω ως πρώτο θέμα το μεταναστευτικό. Η εικόνα ενός μικρού δύο ετών που πνίγηκε με τον πατέρα του σε ποταμό, στην προσπάθειά τους να περάσουν στην Αμερική συγκλονίζει.

Χωρίς υποσημειώσεις και επιφυλάξεις.

Όσοι προσπαθούν να σώσουν τις οικογένειές τους από τον πόλεμο που οι πολιτισμένοι αφήνουν να εξελίσσεται στη χώρα τους, είναι ευπρόσδεκτοι. Άλλωστε οι Έλληνες ξέρουν από κακουχίες και ξεριζωμούς.

Όσοι όμως βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος για να ζήσουν παρασιτικά ή ακόμα χειρότερα για να επιβιώσουν ως μέλη συμμοριών που λυμαίνονται τη χώρα που τους φιλοξενεί, άμεση απέλαση προ της τέλεσης αδικημάτων, διπλή ποινή αν συλληφθούν μετά την τέλεση.

Αυτό διότι καταχρώνται την φιλοξενία και την ευαισθησία των Ελλήνων πολιτών στους ικέτες.

Είναι αδύνατον να συνεχιστεί, να φοβούνται οι Έλληνες πολίτες να κυκλοφορούν στη χώρα τους.

Νίκη Καρατζιούλα
Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία
Επιτέλους λύση για το τελωνείο Ημαθίας


Στην επιτακτική ανάγκη  εξεύρεσης πολιτικής λύσης στο εκκρεμές, εδώ και μια πενταετία, πρόβλημα της μετεγκατάστασης του τελωνείου της Ημαθίας, στον χώρο της περιφερειακής αγοράς της Κουλούρας, αναφέρθηκε στην συνάντηση της με υπαλλήλους του τελωνείου, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκη Καρατζιούλα.

«Δυστυχώς η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έπαιξε τον ρόλο του «Ποντίου Πιλάτου» όλο αυτό το χρονικό διάστημα, παρά την διάθεση παραχώρησης μέρους των εγκαταστάσεων από την Π.Ε Ημαθίας που κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε, ιδιοκτήτρια του χώρου, αλλά και την συμβολή της ΠΚΜ, του δήμου Βέροιας και του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην αναστήλωση των απαιτούμενων εσωτερικών χώρων και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος προαυλίου. Είμαι σίγουρη ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επιλύσει την γραφειοκρατία που οδήγησε στο τέλμα την μετεγκατάσταση του τελωνείου Ημαθίας, ενώ παράλληλα, σε συνεργασία με την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση και φυσικά με το Επιμελητήριο Ημαθίας, θα διαμορφώσει το επενδυτικό εκείνο πλαίσιο ώστε να δοθεί επιχειρηματική ζωή σε ένα μεγάλο χώρο στην Κουλούρα, που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην οικονομική αναγέννηση της Ημαθίας» δήλωσε η υποψήφια βουλευτής.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια