«Λαϊκά και Αιρετικά» στον ΑΚΟΥ 99,6 (11/7): Ανυπολόγιστες ζημιές από τη θεομηνία – Συνέντευξη της Αναστασίας Σπυριδωνίδου ποδοσφαιρίστριας της Ρεάλ Σαραγόσα


Ακούστε στην εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 «Λαϊκά και Αιρετικά» της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2019, με τους Ζήση Μ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

- Σοβαρές ζημιές σε κάθε γωνιά της Ημαθίας από το πρωτοφανές μπουρίνι που έπληξε την Βόρεια Ελλάδα. Πτώσεις δέντρων, κολόνων της ΔΕΗ, πλημμύρες και άλλες ζημιές. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία αντιδήμαρχο Βέροιας Βασίλη Παπαδόπουλο

- Η χαριστική βολή στο αγροτικό κόσμο. Πέρα από τους καρπούς που καταστράφηκαν, δεκάδες χωράφια με ριγμένα και σπασμένα δέντρα. Στον ΕΛΓΑ ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας και προγραμματισμός κοινών δράσεων με βουλευτές σε συνεργασία με αντιπεριφερειάρχη και αγρότες.

- Ζωντανά στο στούντιο: Η Αναστασία Σπυριδωνίδου από τον Αγ. Γεώργιο Βέροιας, ποδοσφαιρίστριας της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ Σαραγόσα και μαζί με τον Μάριο Κατικαρίδη προπονητή ποδοσφαίρου εξειδικευμένο στην φυσική κατάσταση, μιλούν για το γυναικείο ποδόσφαιρο και τα όνειρά της. 

Το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο