29 Ιουλίου 2019

Πως να διαχειριστείτε τα ογκώδη αντικείμενα


Δελτίο Τύπου: Δεν αφήνουμε ογκώδη αντικείμενα ή κλαδιά δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, σε πεζοδρόμια ή σε δημόσιους ακάλυπτους χώρους. Για να τα διαθέσουμε ως απόβλητα επικοινωνούμε πάντα με την υπηρεσία Καθαριότητας στα τηλέφωνα 2331350634 & 2331350595 και κατόπιν συνεννόησης κανονίζουμε τη μέρα και την ώρα που θα περάσει το όχημα συλλογής τους. 

Η συλλογή αφορά μικροποσότητες μπαζών 2 – 3 μικρά τσουβάλια, μικρό αριθμό επίπλων 1 με 2 καναπέδες ή καρέκλες, ή τραπέζια ή στρώματα κλπ και δεν αφορά σύνολο οικοσυσκευών, καθαρισμούς σπιτιών και παντός τύπου ανακαινίσεις κατοικιών για τα οποία θα πρέπει να απευθύνεστε σε ιδιώτες.

Επίσης, η μεταφορά των παραπάνω αντικειμένων μπορεί να γίνει και από εμάς τους ίδιους πάντα κατόπιν συνεννόησης και σύμφωνα με τις υποδείξεις της υπηρεσίας Καθαριότητας. 

Η αυθαίρετη απόρριψη ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών επιφέρει πρόστιμα το ύψος των οποίων καθορίζεται από τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου.

Διατηρούμε την πόλη μας καθαρή, δημιουργούμε την πόλη που ο καθένας μας οραματίζεται μέσα από απλές καθημερινές πράξεις.

Ας μην ξεχνάμε πως «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο….»

Ο Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολ. Προστασίας
Παπαδόπουλος Βασίλειος

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Λαϊκά και Αιρετικά στον ΑΚΟΥ 99,6Χορηγός Επικοινωνίας: InVeria.gr

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter