Συνάντηση της Νίκης Καρατζιούλα με επιχειρηματίες


Συνάντηση ανταλλαγής απόψεων με επιχειρηματίες του Νομού είχε η υποψήφια βουλευτής Νίκη Καρατζιούλα. Στη συνάντηση μετείχαν μεγάλος αριθμός ονομάτων του επιχειρηματικού κόσμου του τόπου μας. 

Η συζήτηση είχε ως αντικείμενο τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε οι επιχειρήσεις να μπουν σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων και δια του τρόπου αυτού να αρχίσει η οικονομική ανάκαμψη, η μείωση της ανεργίας και η κανονικότητα στη χώρα.


Από τις πολλές και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των παρισταμένων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η τοποθέτηση του «πολιτικού της προϊσταμένου» Κώστα Καλαϊτζίδη, ο  οποίος περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια την πενταετή τους συνεργασία, μίλησε για τον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητα της Νίκης  και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Η στήριξη που απλόχερα παρείχαν στην υποψήφια βουλευτή Νίκη Καρατζιούλα είναι και η καλύτερη απόδειξη της εκλογικής της επιτυχίας.

Η Νίκη Καρατζιούλα πολιτικά ικανοποιημένη και ανθρωπίνως συγκινημένη, ζήτησε επανάληψη της συνάντησης όταν και εφ’ όσον οι πολίτες της Ημαθίας της αναθέσουν αυξημένες ευθύνες.

Λίγες ώρες αναμένουν από τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας!




Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο