Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Πατρίδας - Κερδίστε δωρεάν κάρτες εισόδου από το InVeria.gr για τις μεγάλες βραδιές που ακολουθούν!


Δυναμικά συνεχίστηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς" και την 2η ημέρα, το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου 2019. 

Στην αρχή της βραδιάς παρουσιάστηκαν ποντιακοί χοροί από το μικρό και μεσαίο χορευτικό τμήμα του "Ευστάθιος Χωραφάς" και μακεδονίτικοι χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Μέγας Αλέξανδρος" Κοπανού.


Στη συνέχεια, αφού ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης καλωσόρισε τον κόσμο, προσφώνησε τον Δήμαρχο Βέροιας, τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που ήταν παρόντες και ευχαρίστηκε χορηγούς, εθελοντές και ΜΜΕ για την βοήθεια, η βραδιά συνεχίστηκε με τους Βαγγέλη Γκουτζιλίκα και τους γιους του με δημοτικά τραγούδια και με ποντιακά τραγούδια από τους Σταύρο Σαββίδη, Γιάννη Κουρτίδη, Αχιλλέα Βασιλειάδη, Δημήτρη Ακριτίδη και Κώστα Σιαμίδη.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών θα είναι επίσης πλούσιο και το InVeria.gr θα προσφέρει στους αναγνώστες του κάρτες εισόδου για δωρεάν είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις (δείτε στο τέλος της ανάρτησης του όρους του διαγωνισμού). 

Δείτε βίντεο από ζωντανές μεταδόσεις του InVeria.gr και σχετικές φωτογραφίες:

Βαγγέλης Γκουτζιλίκας και Υιοί


Σταύρος Σαββίδης




































Κερδίστε κάρτες εισόδου για δωρεάν είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις της Πατρίδας

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει δημοφιλείς καλλιτέχνες και το InVeria.gr δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να κερδίσουν δωρεάν κάρτες εισόδου (αξίας άνω των 20 ευρώ) για όλες τις μεγάλες βραδιές (με Γιάννη Καψάλη - Γιώτα Γρίβα, Ζαφείρη Μελά - Εβίτα Σερέτη, Πίτσα Παπαδοπούλου - Στέλιο Διονυσίου κ.α.)

Όροι συμμετοχής:

1) Βεβαιωθείτε ότι έχετε πατήσει "Μου αρέσει" (like) στην σελίδα του InVeria.gr στο facebook (www.facebook.com/www.inveria.gr)

2) Κοινοποιείστε στον τοίχο σας την συγκεκριμένη ανάρτηση, με τις ρυθμίσεις στο κοινό που την βλέπει να είναι "δημόσιο", ώστε να μπορεί να ελεχθεί κι από εμάς.

3) Στείλτε μήνυνα στη σελίδα του InVeria.gr, γράφοντας "Για τις κάρτες εισόδου", το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (τα στοιχεία σας παραμένουν ασφαλή και χρησιμοποιούνται μόνο για την συγκεκριμένη συμμετοχή).

4) Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα το πρωί της Τετάρτης 24 Ιουλίου 2019 και θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους μέχρι τις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας από το καφέ Cafe da manha II (Βενιζέλου 104, πριν τα φανάρια της ΔΕΗ, στη Βέροια). 

(για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή πρέπει να έχετε ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα)


Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:

Τρίτη 23.07
- 9.30 μ.μ. Χορευτικά παραδοσιακά
- 10.00 μ.μ. Δημοτική-Ποντιακή βραδιά με τους Γ. Τσιτιρίδη, Κ. Παπαδόπουλο, Θ. Μπαϊρακτάρη, Σ.Αλεξανδρίδη, Χ. Αθανασιάδη, Χ. Αδαμόπουλο και τοπικούς καλλιτέχνες.

Τετάρτη 24.07
- 9.30 μ.μ. Δημοτική Λαϊκή βραδιά με τους Γιάννη Καψάλη - Γιώτα Γρίβα - Μάκη Τσίκο - Kώστα Καραπαναγιωτίδη και τοπικούς καλλιτέχνες. 

Πέμπτη 25.07
- 9.30 μ.μ. Ζαφείρης Μελάς - Εβίτα Σερετη και τοπικοί καλλιτέχνες. 

Παρασκευή 26.07
- 9.30 μ.μ. Πίτσα Παπαδοπούλου - Στέλιος Διονυσίου - Θ. Πολυκανδριώτης - Ζ.Κασιάρας - Χ. Αδαμόπουλο και τοπικοι καλλιτέχνες. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο