ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας: Η κατάπτυστη υποκρισία


ΔΤ: Τουλάχιστον τέσσερις από τους υποψήφιους βουλευτές Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας με παροιμιώδη αμετροέπεια, μεγαλόστομα και απαξιωτικά  χαρακτήρισαν σε κείμενά τους τη συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό ως κατάπτυστη. 

Δεν γνωρίζουμε και ούτε μας απασχολεί αν πρόκειται για όρο που τον υιοθετεί κεντρικά το κόμμα τους (παλιότερα χρησιμοποιούσε τον όρο  προδοτική, τώρα περιορίζεται στο επιζήμια) και απευθείας τον ξεπατικώνουν ή αποτελεί κάποια τοπική δική τους έμπνευση. Ούτως ή άλλως τον χρεώνονται συνολικά και κατά μόνας. 

Τώρα, μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις, μαζί με τον πρόεδρό τους -που είναι βέβαιο ότι γνώριζε- οφείλουν μια συγγνώμη στον ελληνικό λαό και κυρίως απέναντι σε εκείνους που καλούσαν, προκειμένου να εξασφαλίσουν λίγες ψήφους, να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια και γιορτές μίσους.  

Οι επιστολές Καραμανλή και Μολυβιάτη έλεγαν χωρίς περιστροφές στους γείτονές μας: Διατηρήστε το συνταγματικό σας όνομα, μην το αλλάζετε, να λέγεστε Μακεδονία και απλά και μόνον να προσθέστε ένα Μακεδονία - Σκόπια στον ΟΗΕ. Ούτε περί συνταγματικής αναθεώρησης κουβέντα, ούτε περί αρχαίας Μακεδονίας, ούτε περί γεωγραφικού προσδιορισμού.  Αναδεικνύεται αυτομάτως και εύλογα μια απίστευτη υποκρισία και απίστευτη πατριδοκαπηλεία.  Το ότι στήθηκε πάνω σε ένα μεγάλο εθνικό θέμα μια σκευωρία εις βάρος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σ' ένα μεγάλο διχασμό με μοναδικό και ιδιοτελή σκοπό να δημιουργήσει φθορά στην κυβέρνηση. 

Εν κατακλείδι: Η συμφωνία των Πρεσπών αναβαθμίζει γεωπολιτικά τη χώρα και τα οφέλη της είναι ήδη φανερά. Είναι γνωστό πως, σήμερα που οι απειλές στα ανατολικά σύνορά μας συσσωρεύονται, στα βόρεια σύνορά μας δεν έχουμε πλέον μια πληγή, έχουμε μια φίλη χώρα, της οποίας την ασφάλεια εγγυάται ο ελληνικός στρατός, της οποίας τον εναέριο χώρο επιτηρούν τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη και όχι τα τουρκικά!!!  

Είναι υπερβολή και άδικο λοιπόν να απαντήσουμε στους εδώ υποψηφίους της ΝΔ πως δεν έχουμε να κάνουμε με καμιά κατάπτυστη συμφωνία αλλά με μια κατάπτυστη υποκρισία; 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο