Τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου για κάθε ανδρικό πρόσωπο


Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και ο ήλιος καίει περισσότερο από ποτέ. Για τις γυναίκες αλλά και για τους άνδρες πλέον, τα γυαλιά ηλίου αποτελούν το νούμερο ένα αξεσουάρ για την εποχή αυτή, το οποίο προστατεύει τα μάτια τους από τις δυνατές ακτίνες του ήλιου και ταυτόχρονα τους προσδίδει στυλ. 

Αναμφίβολα, η επιλογή των ιδανικών γυαλιών δεν είναι εύκολη, καθώς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το σχήμα του προσώπου σας και το να ταιριάζουν σε αυτό. Όπως και να έχει, εμείς θα δούμε τα ανδρικά γυαλιά ηλίου που μπορείτε να επιλέξετε βάση του σχήματος του προσώπου σας.

Εάν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα γυαλιά σε στρογγυλό σχήμα, και να προτιμήσετε αντί αυτών κάποια με γωνίες που θα προσθέσουν μία παραπάνω δομή στο πρόσωπό σας. Ένα στυλ γυαλιών που μπορείτε να επιλέξετε είναι κάποια με ξύλινο σκελετό και διακριτικές γωνίες ή ένα ζευγάρι κοκάλινα γυαλιά με χρωματιστούς φακούς όπως μπλε. 

Στην περίπτωση που το πρόσωπό σας έχει οβάλ σχήμα, σίγουρα είστε τυχεροί, καθώς έχετε τις περισσότερες επιλογές. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολύ στενά γυαλιά, και να επιλέξετε ένα ζευγάρι το οποίο θα στέκεται στη ράχη της μύτης σας αγκαλιάζοντας με φυσικό τρόπο το πρόσωπό σας. Ένα ζευγάρι σε σχήμα μάσκας είναι μία καλή επιλογή για εσάς. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε κάποια με στρογγυλό σκελετό σε κοκάλινη υφή  και ντεγκραντέ χρώμα ή ένα ζευγάρι σε στυλ wayfarers.

Εάν έχετε τετράγωνο πρόσωπο, που σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλο μέτωπο και σαγόνι με γωνίες, ένας ορθογώνιος ή τετραγωνισμένος σκελετός δε θα ταιριάξει και πολύ στο πρόσωπό σας. Καλό θα ήταν να προτιμήσετε ένα ζευγάρι με διακριτικές καμπύλες, ώστε να μη φαίνονται έντονα οι καμπύλες του προσώπου σας φορώντας το. Τα γυαλιά σε στυλ aviator είναι τα ιδανικά για εσάς. Μπορείτε να τα φορέσετε όπου και αν πάτε και ταιριάζουν με όλα τα στυλ. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε με μεταλλικό σκελετό και ανοιχτόχρωμους φακούς όπως γαλάζιους. Ακόμα, ένα μαύρο ζευγάρι κοκάλινων γυαλιών σε αυτό το σχέδιο θα απογειώσει το στυλ σας.


Υπάρχει επίσης η περίπτωση το πρόσωπό σας να έχει σχήμα καρδιάς. Αυτό σημαίνει ότι το πρόσωπό σας είναι πιο φαρδύ στο πάνω μέρος του και γίνεται όλο και πιο στενό κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Για όλους εσάς που αναρωτιέστε ποια γυαλιά να προτιμήσετε ώστε να σας ταιριάζουν, θα σας συμβούλευα να μην προτιμήσετε τα στενά, καθώς θα τονίσουν περισσότερο το μέτωπό σας. Το ιδανικό ζευγάρι για εσάς είναι αυτό που έχει σχέδια στη βάση του, ώστε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα στο κάτω μέρος του προσώπου σας. Ένας στρογγυλός σκελετός από ταρταρούγα είναι μία πολύ καλή επιλογή, και θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά εάν τα επιλέξετε με χρωματιστούς φακούς.  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο