Βγήκε νικήτρια η Φρόσω Καρασαρλίδου - Η δήλωσή της


Κόντρα στις προβλέψεις και με χαμηλούς τόνους, η Φρόσω Καρασαρλίδου κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, εισπράττοντας έτσι την επιδοκιμασία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για την επί 4,5 χρόνα θητεία της. 

Η επανεκλογή της Φρόσως Καρασαρλίδου δεν ήταν εύκολη, αφού είχε να κονταροχτυπήθηκε με έναν υφυπουργό της κυβέρνησης, ο οποίος από την πρώτη μέρα του διορισμού του στην κυβέρνηση κινήθηκε με σαφή στόχο την υποψηφιότητα και την εκλογή του στην Ημαθία. 

Τελικά, μετά από ένα πολύωρο θρίλερ, η Φρόσω Καρασαρλίδου πέταξε έξω τον Άγγελο Τόλκα, λαμβάνοντας 6.707 σταυρούς προτίμησης, έναντι 6.615 του πρώην υφυπουργού.

Μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων η Φρόσω Καρασαρλίδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήμουν εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ, για την Ημαθία»

Η λαϊκή  ετυμηγορία έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στη δεύτερη θέση του εκλογικού αποτελέσματος, το οποίο είναι σεβαστό για μας.

Συγχαίρω τους εκλεγέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας και εύχομαι καλή θητεία και καλή συνεργασία, για το κοινό καλό του τόπου μας.

Προσωπικά, ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μου, που με την ψήφο τους, με εμπιστεύθηκαν για μια φορά ακόμα, να τους εκπροσωπήσω, μεταξύ των 4 βουλευτών του Νομού, στο Κοινοβούλιο.

Νιώθω  μεγαλύτερη την ευθύνη, να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να προχωρήσουν τα μεγάλα και τα μικρά θέματα του Νομού, όπως άλλωστε έκανα, σε όλη τη διάρκεια της προηγούμενης κοινοβουλευτικής μου θητείας.

Ήμουν εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ, για την Ημαθία.

Σας ευχαριστώ όλους, από καρδιάς!

Φρόσω Καρασαρλίδου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια