Με τον Υπουργό Υγείας συναντήθηκε ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας - Τον ενημέρωσε για έλλειψη αναισθησιολόγων


ΔΤ: Με τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια συναντήθηκε την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, στον οποίο έθεσε μία σειρά ζητημάτων που αφορούν την Δημόσια Υγεία στην Ημαθία, κυρίως για τους ασθενείς, αλλά και για το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων και μονάδων Υγείας της περιοχής.

Ειδική αναφορά έγινε από τον βουλευτή Ημαθίας στον Υπουργό Υγείας για το θέμα που προέκυψε ακόμη μία φορά με την έλλειψη αναισθησιολόγων στα Νοσοκομεία της Ημαθίας, γεγονός που δημιουργεί σοβαρά ζητήματα στην εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων. Πρόκειται για ένα θέμα που έρχεται ως απόρροια των πολιτικών της προηγούμενης κυβέρνησης, που άφησε πολλά παρόμοια θέματα στον αέρα και καλείται η σημερινή κυβέρνηση να τα καλύψει. 

Όπως δεσμεύτηκε ο Υπουργός Υγείας στον Τάσο Μπαρτζώκα, από τον οποίο πληροφορήθηκε για το θέμα, θα δρομολογηθούν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες για την αποκατάσταση του προβλήματος, ώστε να πάψει κάθε λίγο να υπάρχουν τέτοια ζητήματα. 

Σε σχετική του δήλωση μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέφερε:

"Η υγεία των πολιτών είναι πάνω απ' όλα! Είναι το πολυτιμότερο αγαθό και πρέπει να το προσέξουμε περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο". Μ' αυτήν την προφανή κοινή διαπίστωση ξεκίνησε η συνάντηση σήμερα στο Υπουργείο Υγείας με τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια, ενώ του έθεσα πολλά από τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά στην Ημαθία τόσο οι ασθενείς, όσο και το νοσηλευτικό και ιατρικό μας προσωπικό. Η συνεργασία μας θα είναι τόσο συχνή όσο θα χρειαστεί για να κάνουμε καλύτερες τις παροχές Υγείας για τους Ημαθιώτες και ευνοϊκότερες τις συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους γιατρούς και νοσηλευτές.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο