Συγχαρητήρια μηνύματα του Δημάρχου Βέροιας και του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων


Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων:

«Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας ολοκληρώνεται τυπικά ένας απαιτητικός, επίπονος και μακροχρόνιος εκπαιδευτικός κύκλος για χιλιάδες μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές του Δήμου Βέροιας που κατέφεραν ύστερα από κόπους ετών να εισαχθούν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. 

Με την τελική επιτυχία σας, οι κόποι, οι αγωνίες, οι προσδοκίες και τα όνειρα ετών δικαιώνονται. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στις σπουδές σας και κάθε πρόοδο στο νέο κύκλο που ανοίγει στη ζωή σας.  

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς, τους «αφανείς ήρωες» της επιτυχίας, που με τον πολύπλευρο ρόλο τους και τη συνεχή καθοδήγησή τους υποστήριξαν και ενθάρρυναν τις προσπάθειες των μαθητών. 

Τέλος, απευθυνόμενος στις μαθήτριες και τους μαθητές που, παρά την προσπάθειά τους, δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι τα όνειρα και η επιτυχία στη ζωή δεν εξαντλούνται στα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αντίθετα, τους συμβουλεύω να μη σταματήσουν να ονειρεύονται, να αγωνίζονται και να προσπαθούν. Με πίστη στις δυνάμεις τους και αφοσίωση στο στόχο, η επιτυχία και η δικαίωση δε θα αργήσουν να έρθουν». 

Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας

Θα ήθελα από καρδιάς, να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατέβαλαν την προσπάθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της υποχρεωτικής τους εκπαίδευσης, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις, όπως και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, που βρισκόταν  πάντοτε στο πλευρό τους, άξιοι καθοδηγητές και συμπαραστάτες.

Σήμερα, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, κάποιοι βλέπουν το στόχο που είχαν θέσει να επιτυγχάνεται και κάποιοι ίσως να νοιώθουν απογοήτευση. Όλοι, θα πρέπει να γνωρίζουν, πως οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες στην πορεία τους θα είναι πολλές και θα πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να τις εκμεταλλευτούν και να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο