Σταθερά (όπως και το 2014) στους... 4 οι ορκισθέντες με πολιτικό όρκο στο Δ. Βέροιας


Σταθερός παρέμεινε ο αριθμός των δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Δ. Βέροιας που επέλεξαν τον πολιτικό όρκο. Συγκεκριμένα, όπως και το 2014, έδωσαν πολιτικό όρκο 4 Σύμβουλοι και συγκεκριμένα τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, ο Γιώργος Μελιόπουλος (επικεφαλής της "Λαϊκής Αγωνιστικής Συσπείρωσης" - ΛΑΣ, που στηρίζεται από το ΚΚΕ), ο Κυριάκος Θεοδωρίδης (από την παράταξη του Αντ. Μαρκούλη), ο Γιάννης Τσαναξίδης (δημοτικός σύμβουλος με την ΛΑΣ) και ο Σύμβουλος της Κοινότητας Βέροιας Βαγγέλης Τσιμούρας (εκλεγμένος με την ΛΑΣ). 


Για την ιστορία, το 2014 έδωσαν πολιτικό όρκο οι Νίκος Μπέκης (επικεφαλής της παράταξης "Ενεργοί Πολίτες για τον Δ. Βέροιας - Ανατροπή τώρα", που είχε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Μελιόπουλος (επικεφαλής της "Λαϊκής Αγωνιστικής Συσπείρωσης"), Γιώργος Ορφανίδης (δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Δράση με Γνώση" του Κ. Βοργιαζίδη) και Δημήτρης Τσιάνος (σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας με τον συνδυασμό του Νίκου Μπέκη "Ενεργοί Πολίτες"). 

Αν το δούμε πιο σχηματικά:

Το 2014 ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο δύο αιρετοί που συμμετείχαν σε παράταξη που είχε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ (Ν. Μπέκης - Δ. Τσιάνος), ένας με την στήριξη του ΚΚΕ (Γ. Μελιόπουλος) και ένας που παλαιότερα υπήρξε εκλεγμένος με το ΚΚΕ, αλλά μεταπήδησε στον συνδυασμό Βοργιαζίδη (Γ. Ορφανίδης). 

Το 2019, πολιτικό όρκο έδωσαν τρεις εκλεγμένοι με την στήριξη του ΚΚΕ (Γ. Μελιόπουλος, Γ. Τσαναξίδης και Β. Τσιμούρας) και ένας από την παράταξη του Αντ. Μαρκούλη στην οποία έδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξη (Κυρ. Θεοδωρίδης). 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο