Τίμησαν - ή πρόδωσαν - και την τελευταία μέρα την εμπιστοσύνη του κόσμου


Η τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2019... 

Αν και με θέματα όχι ιδιαίτερης σημασίας (πλην της παράτασης μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 2019 για την αποπεράτωση της γέφυρας Κούσιου), δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι κάποιοι τίμησαν μέχρι τέλους (ακόμα και αν δεν έθεσαν εκ νέου υποψηφιότητα ή δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν) και άλλοι ακόμα και την τελευταία φορά προτίμησαν την απουσία (όπως έκαναν πολλοί εκ των απόντων 5 χρόνια). 

Μπορεί οι επόμενες εκλογές να είναι σε 4 χρόνια, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι αναλάβουν την 1η Σεπτεμβρίου ότι η ευθύνη που θα αναλάβουν είναι ιερή και δεν χωρούν "παιδιάσματα". Είναι ξεκάθαρα προδοτική στάση απέναντι σε όσους τους εμπιστεύθηκαν όσοι εκλέγονται αλλά δεν είναι συνεπείς στα καθήκοντά τους. Και μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνη οι μονίμως απόντες που μετά από 4 χρόνια ζητούν και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου... 

Δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν, αλλά μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα Συμβούλων που δεν έθεσαν υποψηφιότητα ή δεν επανεξελέγησαν και παρά ταύτα ήταν παρόντες μέχρι και την τελευταία στιγμή είναι οι: Αντώνης Καγκελίδης, Σάκης Σιακαβάρας, Νίκος Μαυροκεφαλίδης, Γιώργος Σοφιανίδης, Διονύσης Κουλουριώτης, Νίκος Μωυσιάδης, Πετρούλα Παπαδίνα, Σοφία Ελευθεριάδου, Μαρία Παπαϊωάννου, Σάκης Αποστολόπουλος, Θωμάς Αγγελίνας, Ηλίας Γραμματικόπουλος, Θεόδωρος Τέτος, Γιάννης Χειμώνας, Θωμαή Στιόκα, Ζήσης Χρ. Πατσίκας. 

Μαζί με αυτούς, οι επανεκλεγέντες Αντώνης Μαρκούλης, Γιώργος Μελιόπουλος, Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Ασλάνογλου, Άρης Λαζαρίδης, Θεόφιλος Κορωνάς, Στέργιος Διαμάντης, Λεωνίδας Ακριβόπουλος, Θανάσης Σιδηρόπουλος, Μιχάλης Σουμελίδης, Γιώργος Γουλτίδης, Γιώργος Μιχαηλίδης και Σωτήρης Στουγιάννος.

Επίσης, το παρών για λίγη ή περισσότερη ώρα έδωσαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι (ή επαναεμφανιζόμενοι) Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Κυριάκος Θεοδωρίδης, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης κ.α.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο